2777
2789
عنوان

چرا جنین ایست قلبی میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 61023 بازدید | 37 پست
همسرم آزمایش اسپرم داده بود. کم تحرکی داشت که به خاطر همین با iui اقدام به بارداری کردیم. دکتر گفت ن ...

سلام عزیزم وقت بخیر،شما دوباره باردارشدین؟منم ۳تاایست قلبی جنین هرسه به فاصله یکسال داشتم اخریش همین مهرماه امسال بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبید منم سه تا سقط داشتم زیرنه هفته بعد تشکیل قلب این سری اخر که چندروز پیش کورتاژ شدم اسپرین ...

سلام عزیزم شما علت روفهمیدین؟منم ۳تاسقط بعلت اییت قلبی توهفته های بالا داشتم،تمام ازمایشات خون وهورمون واسپرم و غلظت وایمنیم هم سالمه.واقاا موندم دیگه حتی دلم نمیکشه بازم دکتربرم برم که چی واقعا.

عزیزم منم دقیقا مثل شما سه بار جنین هام نیست قلبی کردن الان سومی هنوز تو شکممه😔😔 شما چیکار کردین پ ...

سلام عزیزم وافعاناراحت کنندس خودم تجربه همین سه تاسقط رودارم توهفته های بالا دوسه هفته بعدازاولین سونو،واصلاعلتشونفهمیدیم تاالان،آدم حیرون میشه.ولی واقعا میگم ناراحت نباش سخته ولی کاری نمیشه کرد من واقعاازنظرروحی اسیب دیدم که میگم قوی باش چه میشه کرد معلوم نیست از غذاهاس ازموادشیمیایی و ...است یاواقعاخدانمیخوادیاالان وقتش نرسیده بهرحال تلاشتوبکن اما باارامش و فکرراحت.

من این سومین بارداری که قلب تشکیل میشه بعد دوهفته ایست قلبی میشه.دیگه میترسم باردار بشم.تحمل سقط ندارم.

این سری با اینکه قرص اسپرین و امپول انعقاد میزدم بازم قلبش ایستاد...دیگه نمیدونم چکار کنم..

عزیزم منم دقیقا مثل شما سه بار جنین هام نیست قلبی کردن الان سومی هنوز تو شکممه😔😔 شما چیکار کردین پ ...

سلام خوبین نی نی شما بدنیا اومد؟ کاش ببینید و جواب بدین😔

من این سومین بارداری که قلب تشکیل میشه بعد دوهفته ایست قلبی میشه.دیگه میترسم باردار بشم.تحمل سقط ندا ...

شما علت سقط هاتون و فهمیدین؟ منم تو هفته ۱۶ جنینم ایست قلبی کرد😔

قلب تشکیل میشه. ولی بعدا دچار ایست قلبی میشه. من هفت هفته جنین قلب داشت. صداشم شنیدم. ده هفته ایست ق ...

واییی عزیز..دقیقا مثل من 

نگران نباش من الا بعد ی سال و نیم دوباره باردارشدم ۵ هفته م سپردم ب خدا