2821
2789
زنده،باشن.بنظرتون واقعا اثر دازه؟

برا بچه های خواهر شوهرم ک اثر داشت 

چون رن و شوهری قدشون کوتاه بود

غذا و ورزش و ارث تو قد اثر داره

من که میدم به بچه هام ضرر نداره 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

سلام عزیزجان روزتون سرشار از آرامش 

عزیزم نتیجه دیدم که میگم گروه استاد امیر همتی کافیه به حرفم عمل کنی و بری نتایجو ببینی و واقعا واسه رشد قد من خیلیییی تعجب انگیز بود ایشون با تله پاتی و راهکاری ک دادن من تونستم عمل کنم و قدم بلند شه از 165به 170

حتنا برو ببین. Amirhemmati.com 

ایشونم مدیر ارشد خانوم همتی 09052913155 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا بچه های خواهر شوهرم ک اثر داشت  چون رن و شوهری قدشون کوتاه بود غذا و ورزش و ارث تو قد اثر ...

اره اما اگر عمویی دایی خالهـعمهـپدربزرگ مادربزرگا یکیشون ژن قدبلندی داشته باشن ممکنه بچه هاشون به اونا رفته باشن

از سقف لحظه هایم یاد تو میچکد اگر باران بند آید ازاین خانه خواهم رفت
اره اما اگر عمویی دایی خالهـعمهـپدربزرگ مادربزرگا یکیشون ژن قدبلندی داشته باشن ممکنه بچه هاشون به او ...

قد بلند که دارن 

نمیدونم شاید بع اونا رفتن ولی مامانو باباش کوتاهن

من خودم قدم 164 شوهرم167

بابام اینا کلا خیلییی قد بلندن مامانم قد کوتاه

دوست دارم بچه ام از خودم بلند تر شن

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

قد بلند که دارن  نمیدونم شاید بع اونا رفتن ولی مامانو باباش کوتاهن من خودم قدم 164 شوهرم167 ...

عزیزم خودت موقع تولد چند بود قدت

از سقف لحظه هایم یاد تو میچکد اگر باران بند آید ازاین خانه خواهم رفت
عزیزم خودت موقع تولد چند بود قدت

نمیدونم