بین سامسونگj7پرو حافظه۶۴ یا۳۲. یا a30 اونم حافظه ۶۴. دوستان اونایی ک گوشیاتون این دوتا مارکه چطورگوشیایی هستن
تعداد رای : 11
نظرسنجی
j7 پرو
3
27%
a30
8
72%
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
خودمم aدوس دارم اما خیلی بدشو شنیدم هم توسایت همه بدگفته بودن ازش واینکه تودیوار هم شاید نزدیک ۲۰۰تا گوشیaهس برا فروش که بیشتریشون گارانتی دارن..میگم نکنه بدهستن ک همه میزارن برافروش
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودمم aدوس دارم اما خیلی بدشو شنیدم هم توسایت همه بدگفته بودن ازش واینکه تودیوار هم شاید نزدیک ۲۰۰تا ...
من راستش از موبایل سردر نمیارم ولی خب از چندتا موبایل فروشی سوال کنین خیلی خوبه
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
سلام دوستای گلم، استارتر جان شرمنده منم سوال در مورد گوشی داشتم با اجازت می پرسم همین جا، چن روز پیش تولدم بود شوهرم برام گوشی خریده سامسونگ a 01 بنظرتون چطوریه؟ خیلی مدل پایینه؟ کیا خودشون استفاده کردن یا اطلاعات دارن بی زحمت بگن، ممنونم دوست جونیام
من راستش از موبایل سردر نمیارم ولی خب از چندتا موبایل فروشی سوال کنین خیلی خوبه
ممنون گوشی شما چیه راضی هستین؟
سلام دوستای گلم، استارتر جان شرمنده منم سوال در مورد گوشی داشتم با اجازت می پرسم همین جا، چن روز پیش ...
سلام عزیزم دشمنت شرمنده.من خودم نداشتم اما دخترعموم تازگی گرفته واسه درس بچه اش نمیدونم چطورن
مال من شیائومی نوت4 هست خوبه ولی مدل دو سه سال پیشه دیگه هواوی بهتر از شیائومیه به نظر ...
اره شیائومی تعریفشو شنیدم هواوی هم تازگیا خوب عمل میکنه👌
اره شیائومی تعریفشو شنیدم هواوی هم تازگیا خوب عمل میکنه👌
آره ولی سامسونگ خیلی بهتره
بعضیا میگن پول برند میگیره ولی ما قبلا سامیونگ داشتیم و حالا که بقیه گوشی ها رو هم امتحان کردیم متوجه شدیم هیچ گرونی بی حکمت نیست
آره ولی سامسونگ خیلی بهتره بعضیا میگن پول برند میگیره ولی ما قبلا سامیونگ داشتیم و حالا که بق ...
سامسونگ واقعا سری قدیمیاش عالی بود هم ازنظر کیفیت هم دوربیناش اما الان دیگه ضعیف شده همین گوشیا سری a خیلی تعمییریش هس تو موبایل فروشیا اکثرا هم میگن هنگ میکنه یادوربینش ازکارمیفته خیلی این مشکلو شنیدم بینشون واسه همین دودل شدم..هرچند بنظر من بستگی ب شانس آدم هم داره مثلا من یه دوستم گرفته بود ازهمون روز اول دوربینش خراب بود منتهی چون بدون گارانتی بود سر کرد باهاش تااینکه سوخت دوربینش اما خب یه دوست دیگمم داره اون راضیه
سامسونگ واقعا سری قدیمیاش عالی بود هم ازنظر کیفیت هم دوربیناش اما الان دیگه ضعیف شده همین گوشیا سری ...
این اتفاق ممکنه توی هر برندی بیفته گاهی یه ورژن ممکنه دچار یه مشکلی باشه که توی تولید بعدی اصلاح میشه . برای مشاوره تخصصی حتمااز چندتا موبایل فروشی خوب شهرتون سوال کن