2777
2789

یبار دکتر ۲بسته برام نوشت خوردم کلی جوش صورتم خوب شد ولی بعدش دکتر دوباره نگفت آزمایش بدم ک ببینه هورمون مردانم کم شده یا نه من برای نازایی رفته بودم دکتر بعد دیگه دیدم جواب نمیده ول کردم الان باز جوشام در اومده و ریزش موهم دارم بخاطر کرونا میترسم برم دکتر گفتم خودم بگیرم بخورم کسی با این دارو باردار شده؟

با امید به خدا به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🙏

دقیقا وضعیت منم همینه😑

ب نظرم باید بریم دکتر باز،چون دکتر من گفت برای تنظیم شدنش ۲ سال وقت میبره

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

ولی اگه برا بارداری میخای ب نطرم برو طب سنتی بهتر نتیجه میگیری

قطره ویتاگنوس یا قرصش و داروی باه زنان خیلیییییی عالی ان

هم تو نی نی سایت و هم اطرافیانم،بودن کسایی ک تنبلی تخمدان داشتن با اینا دوقلو آوردن حتی

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اگه برا بارداری میخای ب نطرم برو طب سنتی بهتر نتیجه میگیری قطره ویتاگنوس یا قرصش و داروی باه ...

اتفاقا دوماهه دارم ویتاگنوس میخورم اول قطرشو خریدم بخاطر تلخ بودنش این ماه قرصشو خریدم نمیدونم شایدم جوشام به خاطر همون باشه ولی ریزش مو چی میگه😥

با امید به خدا به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🙏