دوستان من تو این شهری که زندگی میکنم غریبم هفت ماهه هیچکدوم ازخانوادمو ندیدم دفه قبلم بعد از نه ماه رفتم شهرمون حالا تصمیم دارم هفته آینده برم شهرمون فردا خونه مادرشوهرمیم به نظرتون بهش بگم میخام برم؟ اونا خودشون پیش اومده جایی رفتن بدون اینکه قبلش چیزی بگن از طرفی بهش نگم بعدا میگه چه بی خبر رفتی و از این حرفا شما نظرتون چیه؟
چجوری اعلام کنمکه میخام برم که فکر نکنه دارم ازش اجازه میگیرم
آره عزیزم. یه جوری بگو که فقط قصدت خبر دادن باشه نه کسب اجازه.. مثلا بگو قرار فردا بریم اومدم خدافظی کنم . یا مثلا خیلی وقته خانواده ام رو ندیده ام دلم براشون تنگ شده فردا میریم.
قاطع بگو و لحنت جوری باشه که خودش بفهمه فقط خواستی بهش خبر بدی
مثلا بگو میخوام برم شهر خودم چیزی نمیخوایم براتون بخرم.... سوغات بیارم..... یا هرچی. یه چیز تو این مایه ها. یا اینکه مثلا. یه چیزی بده بگو ما داریم میریم این میمونه تو یخچال خراب میشه چند وقت نیستیم
وچقدر بد که ادم برا رفتن به خونه باباش هم باید اجازه بگیره ....
میدونی چیه عزیزم آدم باید از شوهرش اجازه بگیره مگه میشه همینجوری سرمو بندازم پایین و هزار کیلومتر بی خبر برم ولی فقط از شوهر ،آدمم فقط یه شوهر داره نه صدتا متاسفانه خانواده شوهرم توقعات بیجا دارن حالا امشب خونشونیم آخرشب که خواستم برگردم خونه حین خداحافظی بهشون میگم میخوام برم شهرمون اگه ندیدمتون از الان خداحافظ