2777
2789
عنوان

باید به مادرشوهرم بگم؟؟؟؟

247 بازدید | 22 پست

دوستان من تو این شهری که زندگی میکنم غریبم هفت ماهه هیچکدوم ازخانوادمو ندیدم دفه قبلم بعد از نه ماه رفتم شهرمون حالا تصمیم دارم هفته آینده برم شهرمون فردا خونه مادرشوهرمیم به نظرتون بهش بگم میخام برم؟ اونا خودشون پیش اومده جایی رفتن بدون اینکه قبلش چیزی بگن از طرفی بهش نگم بعدا میگه چه بی خبر رفتی و از این حرفا شما نظرتون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو بعدا توقعشون میره بالا که هرجا میری باید بگی

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       
آره وقتی به شهر دور میری بگو. چه اشکالی داره. بعدا حرف و حدیثی هم پیش نمیاد

پرو میشن

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       

من باشم میگم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

پرو میشن

خبر دادن ربطی به پر رویی نداره. آدم خودش رفتاراشو باید جوری تنظیم کنه که کسی ازش توقع بیحا نداشته باشه. اما اینکه مادر شوهرش انتظار داره وقتی عروسش میره مسافرت بهش خبر بده توقع بیجایی نیست. اما جاهای نزدیک دیگه لزومی نداره که. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
خبر دادن ربطی به پر رویی نداره. آدم خودش رفتاراشو باید جوری تنظیم کنه که کسی ازش توقع بیحا نداشته با ...

همون انتظار ک داری میگی بیجاس

همون انتظار ک داری میگی بیجاس

نمیدونم نظرها و دیدگاه ها متفاوته. من نطرم اینه که مادرشوهر هم مادر همسر هست. و خب بلاخره از نظر بزرگی بجای مادر عروس هست .حالا کاری به بد جنسی و اینا ندارم .ولی با یه خبر دادن چیزی از آدم کم نمیشه. این توقع بیجا نیست از نظر من. چون یه شهر دیگه قراره بره و مدت طولانی بمونه. اگر اسی بخواد میتونه یه جوری بگه که منظورش کسب اجازه نباشه.صرفا بخاطر خبر دادن باشه.

توقع بیجا این هست که مادرشوهر انتظار داشته باشه حتی جاهای نزدیک و مهمونی های چند ساعته خبر بده عروسش.

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....