2777
2789
عنوان

ینی ممکنه هیچوقت کرونا نره?😭

245 بازدید | 35 پست

وای خدا خسته شدم کلی ارزو و هدف و...داشتم برای امسال اما همشون بخاطر این ویروس لنتی انجام داده نشدن😭چرا?چرا بازم با اینکه رعایت میکنیم و ماسک می‌زنیم و ... هرروز تعداد انار مبتلاها به کرونا افزایش داده میشه?ای خدا ای کاش خواب بود😭

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

مگه واکسنشو نساختن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه واکسنشو نساختن

فک نکنم.

چیزی نشنیدم‌😭

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
نه بابا....میره بعدواکسن

اره اما واکنسنش کلی پولشه همه که پولشو ندارن بدن 

فک نکنم. چیزی نشنیدم‌😭

اخباررگوش نمیدی گلم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
مگه واکسنشو نساختن

چرا ساختن ولی کو تا واکسن بیاد ایران؟؟؟بعدشم انقدر تبلیغات منفی علیه واکسن میکنن که خیلیا اعتمادشون رو نسبت به واکسن از دست دادن الکی همش دارن جو میدن که واکسنارو جوری ساختن که ملت رو بکشه .بابا ول کنین مگه هرکی هرکیه اخه 😂

کاربری قبلیم ترکید 🤯

منو بگو میخاستم پسرمو بفرستم کلاس ژیمناستیک،مربیش رو هم با کلی تحقیق پیدا کرده بودم

کلی کلاس دیگه همش رفت هوا

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
مگه واکسنشو نساختن

تو اخبار گف 6 نفر مردن بر اثر واکسن

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
تو اخبار گف 6 نفر مردن بر اثر واکسن

جدی😰

منو بگو میخاستم پسرمو بفرستم کلاس ژیمناستیک،مربیش رو هم با کلی تحقیق پیدا کرده بودم کلی کلاس دیگه ه ...

منم کلی کلاس و .... میخاستم برم اما همش دود شد رفت هوا😔