2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنین که با این شوهر چطوری رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3274 بازدید | 58 پست
13 ساله این کارشه.میگه من اخلاقم اینه .اینقدر باهاش حرفیدم که نگو تازه خیلی بهتر شده.اینقدر مغروره که نگو با باباشم اینجوریه.لا مصب مهره مار داره تا قهر مبکنه تو دلم اشوبه تا اشتی کنم .خاک تو سرم خیلی اعتماد نفسمو از دست دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من هم شوهرش همینجوری بود دوهفته قهر میکرد خواهر منم دمش گرم دو هفته ی اونو میکرد یکماه انقدر این کارو کرد تا واقعا از سرش افتاد الان عالی شده جرات قهر نداره چون میدونه خواهرم از اون بدتره
چاره اش فقط بی محلیه اینقدربی محلی کن وبی تفاوت باش نسبت به قهرکردنش تاخودش خسته بشه
کسی هرگز نمیداند چه سازی میزند فردا، چه میدانی تو از امروز، چه میدانم من از فردا، همین یک لحظه را دریاب که فردا، قصه اش فرداست...
عزیزم شوهر منم همین بود الان هم قهریم سر کوچکترین چیزی قهر میکنه ولی من همش آشتی می کردم تا ینکه یه موقع که خیلی مچ بودیم بهش گفتم بیا قرار بذاریم اگه باهم قهر کردیم هرکی زودتر آشتی کرد یه کادو ازون یکی بگیره یه بار که ازش کادو گرفتم دوبار هم کادو دادم و دیگه تمام.الان تقریبا همیشه هرکی مقصره میره عذرخواهی ولی قهرالو بودنش هست هنوز گاهی هم که دلم نمیخواد قهر باشیم میرم پیشش میگم نمیخوای از رفتارت معذرت بخوای؟یکم صحبت میکنیم و آشتی میکنیم
اللهم صل علی محمد وآل محمد
شوهر منم بچه ننست مرد گنده.الان 38 سالشه.اخه این رفتارا مال اول ازدواجه نه 13 سال بعد.الان ناهار نمیخورهوشبم دعوتیم به دخترم گفته من نمیام.مردشور تربیتشو ببرن که هیچی بهش یاد ندادن
سلام همسری منم خیلی خوبه ولی قهری و زود رنجه که این اخلاق برای همه خونوادشونه و ارثیه مامان جونشه ایشششششششششششششششش
وقتی ردپای احساس سبزرادرقلب کسی باقی بگذاری,بیشترازحاضرین,حاضرخواهی بود,حتی اگرغایب باشی.....