2777
2789

https://www.instagram.com/p/CInx3g2lTOO/?igshid=1r98gdcbklytg

مادربزرگم همیشه میگفت :                                                                                                               شاید عشق بتونه باعث گذرزمان بشه؛ولی گذر زمان نمیتونه باعث ایجاد عشق بشه .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینستا ندارم 

توضیح بده لطفاااااا

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚

شش داوطلب پس از آزمایشات واکسن فایزر جان باختند

🔹6 نفر هنگام آزمایش واکسنی که به طور مشترک توسط شرکت امریکایی پی فایرز و بیوان تک آلمانی ساخته شده، جان خود را از دست داده اند.

✍️ به گزارش اسپوتنیک، سازمان غذا و داروی امریکا اعلام نمود که تاکنون شش نفر از داوطلبان در آزمایش واکسین فایزر که به طور مشترک توسط شرکت امریکایی پی فایرز و شرکت آلمانی بیون تک ساخته شده است، جان‌ خود را ازدست داده اند.

🔸در این گزارش آمده است که دو نفر از آنها، هنگام واکسیناسیون جان خود را از دست دادند، و 4 نفر دیگر پس از استفاده از واکسن فوق فوت نمودند. ازسوی دیگر یک داوطلب مبتلا به تصلب شرایین و چاقی بیش از حد، سه روز پس از اولین دوز واکسین درگذشت.

دواطلب دوم تزریق واکسن کرونا 60 روز پس از واکسیناسیون دچار ایست قلبی شد و سه روز بعد جان خود را از دست داد.

▪️در گروه دیگر از داوطلبان، دو نفر دیگر بر اثر سکته مغزی و حمله قلبی فوت کردند. اکثر این افراد بالای 55 سال بوده اند.

مادربزرگم همیشه میگفت :                                                                                                               شاید عشق بتونه باعث گذرزمان بشه؛ولی گذر زمان نمیتونه باعث ایجاد عشق بشه .....
اینستا ندارم  توضیح بده لطفاااااا

فرستادم متن شو ببین 

چ خبری من اینستا ندارم

متن شو فرستادم ببین 

بنظر من شایعه هست .گفتن فقط باعث الرژی دو نفر شده

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞