2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خودمم میدونم اشتباه میکنم ان شاءالله خدا به منم صبر بده بتونم 

گلم

پیگیری خیانتهاشو نکن

اگه شاغلی میتونی خودتو تنهایی ساپورت کنی طلاق بگیر 

اگه نمیتونی و مجبور به ادامه زندگی هستی بهت یه چیزی میگم که معجزه میکنه

فقط نمیدونم اعتقادات دینی و معنوی و حجابت چطوره 

مال منم چت میکنه، با زنای خراب میخوابه اگ من جوابشو ندم، همش بحث و دعوا داریم، الان کلا بیخیال شدم، ...

نمیتونم بیخیال باشم ذهنم دائما درگیره رفتم فقط اینه که نه خودش نه کاراش برام مهم نباشه ولی نمیشه نمیدونم چرا این همه قلبمو میشکنه بازم اینجوری خودمو اذیت میکنم

مال منم چت میکنه، با زنای خراب میخوابه اگ من جوابشو ندم، همش بحث و دعوا داریم، الان کلا بیخیال شدم، ...

واقعا همینه ، همشون کثیف شدن ، برن هر غلطی میخوان بکنن،من ۳۷ سالمع میگم طلاق بگیرم بعدش چیکار کنم هزارتا مرد کثیف میافتن دنبال زن مطلقه ، فوقش ۱۰ سال دیگه زنده ام شاید اگه ۲۰ سالم بود طلاق میگرفتم ولی الان نه.

گناه من سادگی بود .
گلم پیگیری خیانتهاشو نکن اگه شاغلی میتونی خودتو تنهایی ساپورت کنی طلاق بگیر  اگه نمیتونی و م ...

نماز و قرآن میخونم خیلی هم با خدا حرف میزنم ولی حجابم کامل نیست و بعضی وقتها میگم خدایا شاید کاری کردم این کارمای کارهای خودمه انقد دعا میکنم بهم صبر بده ولی تا صیح بیدار میشم اولین چیزی که میاد تو ذهنم همین موضوعه خیانتاشه

چیشو دوست داری؟! خیلی داری به بچه ات آسیب میزنی، یه کم خودت رو کنترل کن، اگر بدونی به بلاهایی از لحا ...

اره واقعا فکر کن شوهرت نیست مثلا ازش طلاق گرفتی خب حالا هم همونجوری با یچه ات زندگی کن که میخای بعد طلاق زندگی کنی. شاید اینطوری شوهرت هم ببینه داره عشق تو رو از دست میده فتارشو درست کنه

نماز و قرآن میخونم خیلی هم با خدا حرف میزنم ولی حجابم کامل نیست و بعضی وقتها میگم خدایا شاید کاری کر ...

خب خوبه

چله آیت الله حق شناس رو اجرا کن 

آب رو اتیشه

تو همین نی نی سایت خانمی بود اوضاعش از شما داغونتر

در شرف طلاق بود 

ناامید شوهرش مشروب اهل ظلم

قبل طلاق ختم چله آیت الله رو اجرا میکنه روز سی ام شوهره عجیب برمیگرده و خانمه نمیتونی از شادی کنترل کنه خودشو 

تضمینیه

اره واقعا فکر کن شوهرت نیست مثلا ازش طلاق گرفتی خب حالا هم همونجوری با یچه ات زندگی کن که میخای بعد ...

اصلا نبینه، آدم که نمیتونه چون اون حسی رو که تو ذهنش توقع داره از کسی نمیگیره، خودش رو بکشه، تو دانشگاه دوستم بچگیش مادرش اینطوری بوده، یه بار تعریف کرد، خیلی مشکل روحی داشت، مدام استرس و اضطراب و عذاب وجدان نسبت به مادرش، تو ذهنش مونده بود

وای جمله آخرتو الان دیدم، دوستش داری😣

😭😭😭😭عاشق هم بودیم تو کل فامیل زبانزد بود عشقمون انقد دوست داشتیم همو بخدا اگه جایی بگم هیشکی باورش نمیشه من خودم الانم باور نمیکنم چرا اینکار و کرد ...من هنوزم دوسش دارم ولی اونو باور نمیکنم هر چی بگه نمیتونم بهش اعتماد کنم