2777
2789
خب خوبه چله آیت الله حق شناس رو اجرا کن  آب رو اتیشه تو همین نی نی سایت خانمی بود اوضاعش از ...

ممنون عزیزم حتما سرچ میکنم شروع میکنم فقط میخام خودم به آرامش برسم اون برام‌اهمیتی نداشته باشه خودم و بچه ام 

ممنون عزیزم حتما سرچ میکنم شروع میکنم فقط میخام خودم به آرامش برسم اون برام‌اهمیتی نداشته باشه خودم ...

نه دیگه دعا کن درست هم دعا کن

کم نخواه از خدا

بخواه که زندگیت عاشقانه بشه و آرامش جایگزین این آلام بشه 

اگه کامل اجرا کنی 100 در 100 تضمینی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم حتما سرچ میکنم شروع میکنم فقط میخام خودم به آرامش برسم اون برام‌اهمیتی نداشته باشه خودم ...

با آداب‌ و درست انجام بده 

خیلی مهمه 

به نظرم چهل روز ارزش یه عمر آرامش داره 

شما هم بچه دارین هر جا میبینم که میگن مرد خائن درست میشه اشکم در میاد میگم یعنی تا آخر عمرم باید عذا ...

ناامید نباش 

غسل صبر کن 

حتما چهله رو انجام بده 

این چیزا با معجزه خوب میشن 

لطفا پشت گوش نینداز 

نن هیییچ کمکی نمیتونم بهت بکنم 

اینم یه هدیه ارزشمند معنویه که خدا دوستت داشت که منو تو تاپیکت آورد و ذهن منو خدا به سمت چله کشوند 

لطفا غم رو بزار کنار

بهش توکل کن 

شما هم بچه دارین هر جا میبینم که میگن مرد خائن درست میشه اشکم در میاد میگم یعنی تا آخر عمرم باید عذا ...

اره بخاطر بچمه که تحملش میکنم بخدا ۷ساله همین بساطع همش میگه درست میشم دیگه هیچ کاری نمیکنم اما باز میبینم بخدا ۳۰سالم نشده تموم موهام سفید شده،منم نمیتونم درددلمو به کسی بگم چون اصلا باور نمیکنن از بس فک میکنن خوشبختیم

اره بخاطر بچمه که تحملش میکنم بخدا ۷ساله همین بساطع همش میگه درست میشم دیگه هیچ کاری نمیکنم اما باز ...

درست نمیشه که نمیشه مریضن اینجور مردا ،بخدا منم مریض شدم از دستش افسرده شدم شکاک شدم همش استرس تنش از زندگی سیرم دیگه فقط بخاطر پسرمه نفس میکشم

الان چهار روزه باهاش حرف نمیزنم صبح میره شب میاد از بس گریه میکنم بچم خی میاد میگه گریه میکنی مامان ...

چطور دلتون میاد از بچه بعنوان همدرد استفاده کنید، هرگز جلوی بچه گریه نکنید ،اگر خیلی اورژانسی هست یک پیاز بردارید و بگید دارم پیاز خورد میکنم ،شما دلت نمیاد پدرت رو که فرد بالغی هست در جریان غمهات بگذاری ولی از این طفل معصوم برای سبک شدن روح و روان صدمه دیدتون استفاده می کنید اون چه گناهی داره که من وشما انتخاب درستی نکردیم بهش بگین افتخار می کنم که مامانت هستم اینقدر ضعیف نباشین