2777
2789

با اینکه منم خیلی درس میخونم ولی خب شرایط مالیمون مث اونا نیس که انقد برام منابع بخرن

اونم همش پز میده و ...😑😑دلم میخواد خفش کنم دیگه صداش درنیاد

حالا ما خودمونو پارع میکنیم بگیم نمیخونیم😂😂😂😂😂😂

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پز درس خوندنشو نمیده .. 

پز کتاب ها و امکاناتشو میده ‌‌‌ ...

توم با درس خوندنت و پیشرفتت توی تحصیل جوابشو بده ..

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

تو هم الکی پزبده بگوفلان کتابو خریدم😁

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عقده ایه زیاد بهش توجه نکن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ارتباطتت رو کم کن باهاش 

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست

ماهم یه فامیل داشتیم هردومون دبیرستانی بودیم

یه کتابخونه درس میخوندیم

اون یه کمد داشت وکلی کتاااب و همش واسه من چشم وابرو میومد ولی من منابعم زیادنبودوکمدهم نداشتم

من دانشگاه قبول شدم اون نشد

دلم خنک شد😉