2777
2789
عنوان

دوستم همش پز درس خوندنشو به من میده😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 20 پست

مهم نبس واقعا من یادمه دبیرستان ک تازه تموم کرده بودیم دوستمو بیرون دیدم گغت من چند دور خوندم واس کنکور تو چی من اصلا شروع نکرده بودم! یعنی کتاب کنکور هارو خورده بود 5ماه مونده من خوندم در اومدم دولتی اون سه سالم پشت کنکور موند اخرش شوهر کرد! 

ما 4 نفری باهم پول گذاشتبم چندتا کتاب خریدم برنانه ریختیم هرکی مدت زمان مشخص میتونست اون کتابو نگه داره 100 تومنم خرج کنکورم نشد اصلا به این چیزا نبس

یا دوست حسودی داشتیم کلی کتاب داشت ازش خواستیم قطع رابطه کرد جواب هیچ کسیو نداد کنکور تموم شد تماس گرفت من شدم 2000 تو چند شدی منم گفتم 248 گفت هزار؟! گغتم خیر سه رقمی عزیزم! 😆😶قشنگ پشت تلفن کنف شدنشو حس کردم

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم نبس واقعا من یادمه دبیرستان ک تازه تموم کرده بودیم دوستمو بیرون دیدم گغت من چند دور خوندم واس کن ...

چطوری خوندی؟ به نظرت من منابع ندارم میتونم فقط کتابا رو بخونم 3رقمی بشم؟