2777
2789
عنوان

تو دوراهی گیر کردم میشه بیاین لطفا

148 بازدید | 12 پست

من امروز چهلم پدرم بود و دومین هفته ی پدربزرگم خانواده همسرم پدرومادرش وخاهر بزرگش وبرادر بزرگش اومدن مراسم و اینا ولی انگار اومدن مهمونی میخندیدن باهم یسره واقعا بهم برخورد عروسی بابان که نبود عذاش بود واسه پدربزرگمم ک اصلا نیومدن یکی دوتاشون فقط تسلیت گفتن بقیه هیچی هیچی

اخی یاد گرفتم امضا بزارم لی لی لی😂😂😂

توی این چهل روزم هیچکدومشون حتی یه اس نداده بعنوان دلداری ک دلم اروم بگیره ولی واسه بقیه دیدم ک چکردن و چه نکردن واقعا ناراحت شدم ..بعد ما رسم داریم ک سر چهلم لباس عذای طرف عذادارو درمیارن حالا یالباس یا روسری هرچی میخرن میرن خونش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات مهم نباشه اونا باهاشون سر سنگین باش فقط ...

سنگین ک هستم واقعا تا عمر دارم یادم نمیره خوشم نمیاد الکی یچیز بخرن ک اره رفتیم و فلان

😔😔😔

ببخشید عزیزم،،،تسلیت میگم روحشون شاد خدا بهتون صبر بده،،،ناراحتی به ناراحتیات اضاف نکن با فکر کردن به ادمای بی ارزش،،بلاخره اونام به چنین روزی دچار خواهند شد 

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
سنگین ک هستم واقعا تا عمر دارم یادم نمیره خوشم نمیاد الکی یچیز بخرن ک اره رفتیم و فلان

اره افرین من که خانواده شوهر ندارم همه فوت کردن فقط ی پدر شوهر ساده و مظلوم دارم ولی از این چیزا زیاد دیدم 😐