2777
2789
عنوان

فردا تولدمه

109 بازدید | 14 پست

این تاپیک و برا دل خودم نوشتم ولی دوست داشتین بخونین

قدر لحظه هایی که کنار عزیزانتون هستین بیشتر بدونین،اونایی که یه لحظه طاقت دوری شونو ندارین،اونایی که دلتون پر میکشه ی بار در خونتون و بزنن بتونین ی ساعت کنارشون با دل خوش بشینین و تو صورت شون نگاه کنین و لذت ببرین ،اونایی که راه دورن میدونن چی میگم،همونایی که کرونا باشه یا نباشه براشون فرق نداره در هر صورت خانواده شون کنارشون نیست...از خدا ممنونم بخاطر همه نعمت ها ولی... بشدت دلتنگم 💔فقط با کسانی که دوسشون دارم مجازی ارتباط دارم و حسرت به دل موندم بتونم هر وقت که بخوام ببینمشون و ازشون انرژی بگیرم... فردا هم که تولدمه بیشتر دلم گرفته💔

هیچ کس جای خانواده رو نمیگیره،هیچ کس مث خانواده دلسوز خود ادم نیست💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5541054/بیاید-میخوام-عکسمو-بزارم اسی جونم تولدت مبارک  ...

من اولین اسی ای هستم که اعتراض نکردم اینو گذاشتی 

حداقل حس کردم تنها نیستم وقتی تولدمم تبریک گفتی

باشه گزارش میزنم

تولدت مبارک 🌹🌹🌹🌹🌹🌹♥️♥️♥️♥️

منم امروز تولدم بود البته الان یادم اومد😂😂😂😂

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
من اولین اسی ای هستم که اعتراض نکردم اینو گذاشتی  حداقل حس کردم تنها نیستم وقتی تولدمم تبریک گ ...

معذرت میخوااام 

لینک گزاشتم عکسمام توشه 😟😟

بازم شرمنده

ماه قلبم❤
ممنونم عزیزم تولد شما هم مبارک💜😄🌈

مرسی عزیزم. ♥️♥️

تو گفتی تولدمه بعد نگا کردم ببینم فردا ۲۰ امه، بعد دیدم گویا امروز بوده😂😂😂

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️