2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه کمکور زهرماری دارم  دستودلم به کتاب نمیره البته سرکارم هستم😥😪

خوش به حالت ...من قبلاً روز ده ساعتم می خوندم ولی دیروز شش ساعت ...امروز هیچی دلم می خواد بخونم می فهمم زمان هم داره می گذره  اما مشکلم اینکه کتاب رو باز می کنم مغزم درد می گیره

من می تونم با توکل به توخداجون  
خوش به حالت ...من قبلاً روز ده ساعتم می خوندم ولی دیروز شش ساعت ...امروز هیچی دلم می خواد بخونم می ف ...

😂هممون این معضل گش..دی و داریم

دیدی صفحه رو ک باز کنی هر چی مرض تو دنیاست واگیرت میشن

اِلــهـــي نِـــگــآهـــــے💜
وای بالاخره یکی پیدا شد....من برای معلمی یک نفر می خواد....منابع تخصصی چی می خونی

من بانك،دونفر ميخان،يكم منابعمون فرق داره،من معماري و نظريه زبان ها و الگوريتم و ساختمان داده و پايگاه سيستم عامل

من بانك،دونفر ميخان،يكم منابعمون فرق داره،من معماري و نظريه زبان ها و الگوريتم و ساختمان داده و پايگ ...

منم پایگاه وطاحی الگوریتم ساختمان داده بانک اطلاعاتی و برنامه نویسی...

من فردا اگر بشه برنامه نویسی رو شروع به دوره می کنم با تست ادبیات و معارفشما چی می گی

من بيشتر از نت pdf درآوردم،ولي واسه معماري نميدونم چي بخونم،خيلي فراره

من که کتابهای مقسمی رو دور می کنم ولی از نت منابع شیر افکن رو یک بار خوندمونکته برداری کردم اما خردفعه سوالات مفاهیم جدیدتری رو برام باز می کنه...

منم پایگاه وطاحی الگوریتم ساختمان داده بانک اطلاعاتی و برنامه نویسی... من فردا اگر بشه برنامه نویسی ...

براي طراحي الگوريتم و ساختمان چي ميخوني؟منم مثل خودت انگيزمو ازدست دادم، ولي ميخام بازشروع كنم،ميخام طراحي الگوريتم و ساختمان نكاتش رو بخونم

من که کتابهای مقسمی رو دور می کنم ولی از نت منابع شیر افکن رو یک بار خوندمونکته برداری کردم اما خردف ...

اره منم همينا رو دارم، ميرم رو تست زدن همش جديد ميشه برام

براي طراحي الگوريتم و ساختمان چي ميخوني؟منم مثل خودت انگيزمو ازدست دادم، ولي ميخام بازشروع كنم،ميخام ...

کتاب کارشناسی ارشد  ساختمان داده  مقسمی رو کار دانی به کارشناسی پوران رو اما طراحی الگوریتم فقط یکبار کتاب مقسمی رو خوندم نصف منابعش با ساختمان یکی هست