2777
2789
اصلا توی نت نمی رم فقط کتاب رو که می بینم سردرد می گیرم

من خودم هم چون زیاد با گوشی ولب تاب کار میکنم دیگه بیشتر از نصف صفحه کاغذی نمیتونم بخونم 

البته دو سه روز اوله بعد کم کم حل میشه 

آقا هستم ، امضاء محفوظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشی رو‌بزار کنار برو‌سراغ درس هر روز که بگذره دیگه برنمیگرده

می دونی یک چیزی رو یک مار دور گلوم حلقه زده نمی تونم درست نفس بکشم خسته شدم حتی شوهرم من رو قبول ندارن ومیخرم می کنه که قبول نمی شم ....

من می تونم با توکل به توخداجون  
خوبه که یکی توی این کرونا حالش خوبه

حالم اتفاقا داغون ولی چون دیدم نیازه روحیه بدم اینطوریم

البته درکل همیشه دردم به دل خودمه🙈سعی میکنم خودمو شاد نشون بدم بیرون از خونه

من خودم هم چون زیاد با گوشی ولب تاب کار میکنم دیگه بیشتر از نصف صفحه کاغذی نمیتونم بخونم  البت ...

می دونی بعضی کتابت رو چند بار خوندم  ولی بادیدنشون می گم وای....سر به گوشی ولی تاب ندارم

من سال اخر دبیرستانم تو چی:( متنفرم از این وضعیت! همه چی مجازی امتحان حضوری    

من رشته تجربی کنکوری ۱۴۰۰

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
من رشته تجربی کنکوری ۱۴۰۰

ووووی من انسانی ام وضعیتم اینه 

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو  
حالم اتفاقا داغون ولی چون دیدم نیازه روحیه بدم اینطوریم البته درکل همیشه دردم به دل خودمه🙈سعی میکن ...

خیلی دل گنده ای دختر....خداپشتت باشه

خیلی دل گنده ای دختر....خداپشتت باشه

ممنون عزیزم 🙏🏻😘حالا منم همچین رفتار خاصی ندارم

حتی اینجا هم که کسی منو نمیشناسه نمیام چیزی بگم شایدم چون عادت ندارم🤪 

چندوقت پیش افسردگیه شدید داشتم روزی چندتا قرص میخوردم بازم حالم خوب نمیشد، یه چیزی مث آقای همساده بودم

البته الان خیلی بهترم نسبت به اون زمان🤗🤗🤗