2777
2789
اره منم همينا رو دارم، ميرم رو تست زدن همش جديد ميشه برام

ولی دوستم دوره قبل شرکت کرده بود برای طبس قبول شده می که تست های کاردانی به کارشناسی بزن مال مقسمی بیشترش از مقسمی می یاد....

من می تونم با توکل به توخداجون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی دوستم دوره قبل شرکت کرده بود برای طبس قبول شده می که تست های کاردانی به کارشناسی بزن مال مقسمی ب ...

نظرت چیه هرشب  بیایم به هم اعلام کنیم چند ساعت خوندیم چه کتابهایی رو وبرنامه فردامون رو اعلام کنیم...احساس می کنم اعلام کردنش مسولیت می یاره

اره خوبه، شما تخصصي رو ميخوني يا عمومي؟عمومي چيزي خوندي؟

شرمنده که رفتم درگیر بچه هام شدم .از عمومی هم ادبیات ،مهارت هفتگانه،معارف ،اندیشه،گرامر زبان،قانون اساسی ......

فردا شب ساعت هفت و نیم می تونین بیاین سایت؟

شرمنده که رفتم درگیر بچه هام شدم .از عمومی هم ادبیات ،مهارت هفتگانه،معارف ،اندیشه،گرامر زبان،قانون ا ...

ببخشيد درگير خونه دازي شدم،بساط داريما، من امروز نكات ساختمان داده رو خوندم فردا ميخام تست هاي ارشد رو بخونم

به این فک کن که اگه قبول نشی زندگیت هیچ تغیری نمیکنه همیشه همینطور میمونه. اگه قبول بشی هرچی دلت بخواد واسه خودت میخری چون دیگه پول ثابت داری تازه واسه مامانتم همینطور. 

به کلاسش فک کن پیش خانواده شوهرت دیگه میشی شاغل هی نمیتونن ازت انتظارات بیجا داشته باشن چون سرکاری تازه حرفاتم بیشتر اثر داره. اجتماعی تر میشی و کلی دوست جدید پیدا میکنی و میتونی باهاشون تو کافه ها قرار بذاری. میتونی با پولت کلی کار کنی. هر هفته یه رنگ مو یه کاشت ناخن لیزر بدن عمل بینی میکرونیدلیدینگ پوست و...چیزی که به خود من انگیزه میده اینه که خودم میتونم سیسمونی بچه ایندمو خودم بخرم چون خیلی زورم میاره بابام بخواد بده...اگه پول داشته باشی میتونی سفرخارجه بری و کلی دوست خارجی پیدا کنی و بافرهنگاشون اشنا بشی. بازم بگم

ببخشيد درگير خونه دازي شدم،بساط داريما، من امروز نكات ساختمان داده رو خوندم فردا ميخام تست هاي ارشد ...

من ذخیره رو تموم کردم ،کتاب برنامه نویسی روان شالله فردا تموم کنم،تست معارف و icdl کارکردم....فردا برنامه نویسی رو تموم کنم.می رم پایگاه داده....خود خداکمکمون کنه

من ذخیره رو تموم کردم ،کتاب برنامه نویسی روان شالله فردا تموم کنم،تست معارف و icdl کارکردم....فردا ب ...

من رفتم كنكور ارشد 99رو بخونم،هنگ كردم خيلي سخت بود،نا اميد شدم😔تو ميتوني ارشد ها رو حل كني؟

من رفتم كنكور ارشد 99رو بخونم،هنگ كردم خيلي سخت بود،نا اميد شدم😔تو ميتوني ارشد ها رو حل كني؟

سلام.ارشدها رو کامل نمی تونم حل کنم ...ولی به تست های ارشد به چشم تست های آموزشی نگاه کن سطحت رو بالا ببره نه اینکه خودت رو محک بزنی چون ناامید می شی.....امروز برنامه نویسی رو تموم کردم فقط یک پی دی آف دارم گذاشتم روز آخر دورش کنم ....برای عمومی ها می گن اگر بالای پنجاه بزنی قبولی حالا دارم. معارفم می خونم...