2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورمون رشد و شنیدم اوایل بلوغ باید بزنی ...زنعموم واسه پسراش میزد

چندوقت امپول زد.من پسرم روبردم دکترگفته فعلانیازنداره.ولی واقعاکوتاه هست خیلی هم بدغذاست .فقط ازعوارضش میترسم.

چندوقت امپول زد.من پسرم روبردم دکترگفته فعلانیازنداره.ولی واقعاکوتاه هست خیلی هم بدغذاست .فقط ازعوار ...

چند سالشه قد و وزنش چقدره

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
نزدیکانتون کسی انجام داده که نتیجه بگیره

دختر جاریم رو بردن دکتر گفت بهاررانجام بده.اما حجامت یک روش درمانی تایید شده ست.اگه خواستید ببرید حتما پیش کسی ببرید ک اسلامی انجام میده قبلش ماساژ میده با روغن گرم

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
چندوقت امپول زد.من پسرم روبردم دکترگفته فعلانیازنداره.ولی واقعاکوتاه هست خیلی هم بدغذاست .فقط ازعوار ...

پسراش تو سن ١٢ یا ١٣ سالگی برد زودتر خوب نیست .....نمیدونم اما خیلی به تغذیشون میرسید

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

حجامت که مشکلاتی مثل غلظت خون و اینارو درمان میکنه

بعید میدونم ربطی به قد داشته باشه

ولی حتما برای درمان پسرت یا دخترت رو ببر زیر نظر متخصص غدد و داخلی

فوق العاده مهمه که درآینده قدشون خوب رشد کنه... روی روحیش خیلی تاثیر میذاره

از من میشنوی ببرش زیر نظر متخصص غدد و داخلی دکتر مهران زمان زاده که تهران هستن