2777
2789
خب باشه بابا.حالا هی احمق احمق میکنید.یکی گفت بقیه ام گرفتن دهنشون....نمک میپاشن همش رو زخم مرذم

عزیزم کسی دشمن ایشون نیست 

ولی گاهی وقتا ادما حتی به سیلیم نیاز دارن تا به خودشون بیان

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
البته من خیلی وقته تصمیم گرفتم وقتی کسی ب یه وضعیتی راضیه هرچند وسط گندوکثافت باشه بیشتر از یه تذکرد ...

الآنم بیشتر بخاطر پدر مادر اسی ناراحت شدم ک چقدر حمایت کردن چقدر خرج کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه طبق گفته خودش چیزی کم نداشت،شغل و درآمد داشت،خانواده حمایتش میکرد ،چرا این مردک و ول  نمیکرد

لطفا برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید،از این که حال بدش رو میبینم خیلی ناراحتم...
عزیزم کسی دشمن ایشون نیست  ولی گاهی وقتا ادما حتی به سیلیم نیاز دارن تا به خودشون بیان

ینی بدون توهین نمیتونن؟همه دارن میگن بسه دیگه

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
آخه طبق گفته خودش چیزی کم نداشت،شغل و درآمد داشت،خانواده حمایتش میکرد ،چرا این مردک و ول  نمیکر ...

وای بخدا طرف انگل جامعه بود 

خدارو شکر که بابای من ادم خوبیه 

دلم برای بچه هاش کباب شد

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
من اولشو خوندم به نظر خودم که یا همه اش یا بخش اعظمش دروغ و سرکاری بودیعنی تو کل اون خانواده یه عاقل ...

تازه  یه خانواده باوضع  مالیه خوب ،دخترشون رو که تازه رفته دانشگاه با کتک و زورر ،بدن به یک پسر بی پدر و مادر که حتی سربازی هم نرفته و   دیپلم هم نداره

تازه پدربزرگش هم زده با عصا سر دختره رو شکسته و 

خونین و مالینش کردن چند نفره تا رضایت بده.

ازش پرسیدم شاید عیب و ایرادی داشتنی میترسیدن رو دستشون بمونی.،

گفت نه  

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
میخوام طلاق بگیرم ازش حضانت بچه هامم بگیرم عین زباله بندازمش بیرون از زندگیم

افرین 

اگه بعد از بچه ی اولت اقدام به طلاق میکردی هم ازت میترسید هم این غلطا رو نمیکرد !!!

حالا فقط جدا شو ! سرش به سنگ بخوره ادم شد پول داشت خاستی برگرد

مگه میشه؟  ماهم انسانیم  مگه میشه برای هم جنس خودمون ناراحت نشیم؟

بله انسانیم اما در دنیای حقیقی انسان ها هستن.توی مجازی اصلا معلوم نیست پشت نام کاربری و صفحه مجازی و کانال و گروه و تاپیک کی نشسته... راستگو یا دروغگو ، سالم یا  مریض ، شما برای چیزی ناراحت میشی که اصلا از حقیقت بودنش اطمینان نداری ، این آسیبی که به روح و روان میزنی عاقلانه نیست عزیزم.بارها شده تاپیک ها دروغ بوده.

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
من از همه معذرت میخوام اگه با تاپیکم ناراحت شدید.حلال کنید

ما با تاپیکت ناراحت شدیم ،اما خودت چطوری تحمل کردی این آدمو؟ اصلا یه نکته مثبت درموردش نگفتی !چه صبری داشتی خواهر

لطفا برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید،از این که حال بدش رو میبینم خیلی ناراحتم...

من چارساله نامزد بودم (عقد کرده)بکارتمو از دست دادم الانم عروسی نکردم ولی پشیمون شدم. ولی چاره چیه؟باید بسازم و بسوزم. چون اینجا تو خانواده ما ی همچین دختریو اصا خیلی بد میدونن....کلی پشت سر ادم حرف میزنن و کلا مردا سرشون برنمیدارن.چون روستایه کوچیکیه

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون