بچه ها تورو خدا بیاین ببین پسرم پنج سالشه یه شیشه توپنجره برداشته پرت کرده توصورت دخترم یک سالو نه ماهشه زخم عمیق خونریزی خونش بند اومد ولی دست میزنه بهش دوباره خونریزی شدید چیکار کنم الان دکتر نمیتونم ببرمش تاشوهرم از سر کار برگرده
خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوستان اگر اطلاعات در زمینهی مهاجرت و ادامه تحصیل و... میخواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیکهام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
وای نمیدونم ولی من برای بریدگی و یا هر جایی که خون بیاد رو پنبه زردچوبه میریزم و میذارم روش خونش بند میاد زود هم خوب میشه دخترم اکثرا خودشو زخمو زیلی میکنه یا حتی دندوناش که میفتاد این کارو کردم فوری بند میاد
میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن
خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه