2777
2789

به شما ربطی نداره، باید داده بشه

چرا ازدواج کردی 

عه وا چرا ازدواج نکردی

چرا بچه نداری

عه وا اخه چرا بچه دار شدی

چرا شاغلی 

چرا خانه داری تو این وضع

حالا پسر زایدی فک کردی افتخاره

آخی دختر زاییدی که

بزار بگن بی ادبی برات مهم نباشه 

مهم اینه کسی که تو این قرن به خودت اجازه دخالت میده رو باید نشوند سرجاش وقتی خودش یاد نگرفته فضولی نکردن رو جامعه باید یادش بده

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنعموی لول پایین عقب مونده من پسر زاییده بود شیرینی میداد 🤣🤣

خب بده مگه چه اشکالی داره

ماهم بچه دار میشیم چه دختر چه پسر شیرینی میدیم هم موقع فهمیدن جنسیت هم بعداز زایمان🤌

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

چنان میگی تو این قرن انگار قرن خوبیه🤣

لااقل اکثرا تحصیلات دارن و تکنولوژی هم پیشرفته اس

واقعا سخت بود فهمیدنش

نه اون میگف خداروشکر پسر دار شدم از دختر بدم میاد و ..

اهان از اون لحاظ خب اونم احمقه

اینا باید کلا نسلشون منقرض بشه

چرا جهت انتقاد رو عکس نمی‌کنید؟!

به جای اینکه دیگران رو برای مطرح کردن یک سوال متعارف و عادی تو گفتگو ملامت کنید؛ بگین چرا من از یک پرس و جوی ساده برافروخته می‌شم و نمی‌تونم با ملایمت یک جواب متین بدم و از اون گفتگو عبور کنم؟!

اگر سوالی که مطرح می‌شه هم سوال موجهی نیست با صداقت و صراحت، طرف مقابل رو از مطرح کردنش با شما و دیگران منع کنید.

وای نسلشون تموم نمیشه خاله من هروقت میبینمش میگه فلانی کی میاد خواستگاری ؟خاله شوهر کن .ایشالا عروسیت . عز ادمو درمیاره بابا من شاید پونصدهزارتا مشکل بااین آقا داشته باشم که هنوز حل نشده . جالب اینه شوهر خودش زن باز به تمام معناس و هنوز مچش میگیره و جرعت طلاق نداره وقتیکه من عین خودش میگم طلاق بگیر میگه نه فلان 

چرا جهت انتقاد رو عکس نمی‌کنید؟!به جای اینکه دیگران رو برای مطرح کردن یک سوال متعارف و عادی تو گفتگو ...

چرا من باید خودمو عوض کنم

وقتی پرسیدن این سوالات اصلا تو زندگی طرف مقابل من هیچ پیامد مثبت و منفی نداره و صرفا فقط میخواد فضولی کنه بهتر نیست ادما خودشون ،سرشون رو از زندگی دیگران بکشن بیرون

این سوالات اصلا عادی نیستن

پرسیدن حال و احوال رو میشه جز سوالات عادی محسوب کرد ولی این قیبل سوالات مسلما ادامش میشه این سوالات

چون خواستگار نداشتی چون پول نداشتی چون شوهرت اجازه نمیده بری سرکار چون کلا پسرزایید دختر زایید اینطوری شد

و ناخواسته باعث رنجش طرف در دراز مدت 

یه جوری میگید قرن قرن انگار مثلا داخل چه قرنی هستیم دقیق در قرن جاهلیت مدرن هستیم

قرن الان با قرن گذشته لااقل تنها فرقش اینه ادما تحصیلات شون بیشتر شده تکنولوژی بیشتر شده

نباید یه فرقی رو سبک زندگی دیگران بزاره؟

موافقم

خصوصا اونایی که میخوان به دختری که سنش بالا رفته بگن باید بری با پسر کوچکتر از خودت که داغون و ندار هم هست و تنبله و بی عرضه هست و میخواد زنش جمعش کنه ازدواج کنی 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏