2777
2789
عنوان

از ادم ها ی اطرافم خسته شدم

88 بازدید | 3 پست

از مامان بابام از شوهرم از پدر مادر شوهرم از همه خسته م 

دلم میخواد برم تو جنگل و دور از ادما زندگی کنم 

مدام بهم گیر میدن ، هر کاری واسشون میکنم بازم ناراضین و توقع بیشتر و بیشتر دارن ، از همه ی کارام ایراد میگیرن . دنبال کوچیکترین آتو ازم واسه قهر کردنن . خدا نکنه من مشغول یه کاری باشم و بهم سلام بدن و نشنوم ، به جای دوباره سلام گفتن یا اینکه بگن تو نشنیدی دو ماه با ادم قهر میکنن و ادم هر چی فکر میکنه نمیدونه چه کاری انجام داده تا دو ماه بعد میگن واسه چی بوده . یکیشون که همه جا بهم تهمت میزنه تا منو همه جا خراب کنه .

این اخلاقایی که گفتم همشون با هم مشترک ندارن  هر کودوم یکی دو تا از این بدی ها رو دارن 

ولی من دیگه اعصابم نمیکشه دوس دارم فرار کنم به یه غار پناه ببرم ریخت هیچکودومشونو نبینم 

به خدا من کاری به کار هیچکودومشون ندارم . اگرم یه جا متوجه نشم جواب سلام ندم یا یه جا حواسم بهشون نباشه غیرعمدی بوده ، هر کمکی بخوان بهشون میکنم اما اونها بازم طلبکارن

از همشون متنفرم ، دلم میخواد فرار کنم برم جنگل  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اسی ..منم لطفا برو تایپک یکی مونده به آخرم رو بخون و نظر بده ‌....

نمی‌دونم منم دقیقا غرور و شخصیت و هرچی که دارم رو اصلا اینا بهش احترام نمیذارن و انگار من آدم نیستم ...بخدا منم خسته و دلتنگم ‌....