2777
2789

صبح بهم از شماره ۱۰۰۰۶۴۱۴۱ پیام اومده وام قرض الحسنه واریز شد!!!اصلا ما ثبت نام نکرده بودیم برای وام یارانه!!!! به کدوم حساب ریختن که اس ام اس بانک نیومده!شانس نداریم حالا هم یارانمونو قطع میکنن هم وام نمیدن!!

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والاه من از کارای این دولت سر درنمیارم،،حتما یه خیری واسشون داره که به زور میدن وگرنه از سر دلرحمی ن ...

چی بگم والا.ما به همون ماهانش راضی تر بودم.یارانه و معیشتو میزاشتیم کنار یه پولی هم میزاشتیم واسه اجاره خونه.خب ادم بخاد خودش ثبت نام میکنه دیگه

چی بگم والا.ما به همون ماهانش راضی تر بودم.یارانه و معیشتو میزاشتیم کنار یه پولی هم میزاشتیم واسه اج ...

مام نمیخواستیم،باز ماهی به دردی میخورد،ولی الان چی،دیشب شوهرم رفته واسه خونه خرید کرده،حالا یه چیزیم روش گذاشته،تموم شد رفت

مام نمیخواستیم،باز ماهی به دردی میخورد،ولی الان چی،دیشب شوهرم رفته واسه خونه خرید کرده،حالا یه چیزیم ...

ای بابا.ما باید بزاریم رو پس انداز یه تومن که باهاش بازار بری نیم ساعته تمومه حداقل بمونه واسه پول پیش خونه.هیچی ازین زندگی و جوونی ما نفهمیدیم.بازم خدایا شکرت تورو داریم