2777
2789
عنوان

جاری

189 بازدید | 10 پست

چندروز پیش جاریم زنگ زد گفت داریم کابینت جدید زده همش زنگ زد تعریفش میکرد گفتم  عکسشو بفرست ببینم چه شکلی مبارکتان باشه به سلامتی استفاده کنین  نفرستاد گفت باشه  ولی نفرستاد  ولی هروقت من هرچی میخرم زود میگه عکسشو بفرست با تمام جزئیات میفرستم من ساده  الان گفتم بزلریدفعه بگم ببینم می فرسته نفرستاد بگم کلا ماازونا بالاتریم

«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اون  همیشه تو میترسم ما چیز جدید میگه چند خریدی عکسشو بفرست الان من گفتم  نفرستاد دیدمش چی بگم  یا زنگ زد چی بگم

«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین

یعنی من الان سنگ رویخ کرده منو خیلی بد شد جواب نداد نفرستاد شماباشین چی میگین شام خونه مادرشوهر میبینمش

خیلی بدم میاد یه چی میخرن بهم نشون میدن من لباس میخرم خواهرشوهرم هربار میگه عکسشو بفرست منم نمیفرستم گفتم میپوشم میبینی ازرو هم نمیره... بدم میاد کسی چیزی بخره هی ب بقیه خبر بده خب ک چی..

دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...
یعنی من الان سنگ رویخ کرده منو خیلی بد شد جواب نداد نفرستاد شماباشین چی میگین شام خونه مادرشوهر میبی ...

حرفشرو زد یه جوری عکس العمل نشون بده که یعنی اصلا یادتون رفته که اونا کابینت زدن. مهم نبوده براتون یه همچین چیزی

عده ای،(تاکید میکنم) عده ای از مبلغان دینی موجود در نی نی سایت، به حدی خودشون شخصیت بدو کریهی دارن که بیشتر دارن میشن عامل مهمی برای دین زدگی. خواهر عزیز اول شخصیت خودت رو اوکی کن بعد امر به معروف و نهی ازمنکر بکن.این آزار و اذیت ها و توهین های هیستریک شما، نه تنها ارشاد نمیکنه بلکه حس نفرت بوجود میاره. خودتون که آدم های محبوب و باشخصیت و انسااانی باشید، ناخواسته موجب امر به معروف و نهی از منکر میشویدددد....... 

خیلی ناراحتم من ساده ساده همه چی با جزییات تمام اونوقت اون اینجور خیلی حالم گرفته