2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده پسر توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 152 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم شما بشین فکراتو بکن یا از این آقا بگذر و برو پی زندگیت یا زندگی کردن باهاش رو با جون و دل ...

ینی اینکه از من بخواد بعد اینکه برا مراسممون حضور نداشتن برم خونشون این درسته؟

سلام میشه برا حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنین؟
من‌ قبل‌ ازدواجم‌ یه‌ دوست‌ پسر‌ کرمانشاهی‌ داشتم‌.    خیلی‌ خیلی‌ خوش تیپ‌ و‌ جذاب‌ بود‌. ...

بلی پسرامون جذابن ....مرد هم هستن خدایی...می تونم بگم عاشق مادرشونن ...وخیلی بیشتر از خانواده های دیگه تو شهر های دیگه از عرسشون انتظار دارن ...و کلا مادر احترام بیشتری دارن و همیشه شاهد دخالت مادرشون تو زندگی هاشون بودم....به بهانه زندگی پسرمه و پسر پسر پسر ....اگه مادرش سن بالا تر ام که باشه بدون شک پسر دوسته ...وهمین علاقه بیش از حد باعث میشه ناخودآگاه دخالت کنن

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 
در کل پشت من بارها به خانواده اش گفت رفتارشون اصلاح کنند ولی خب فایده آنچنانی نداشت ولی خیلی اوغات ه ...

اره میفهمم ایشونم واقعا الان تحت فشاره.. واقعا دلم براش میسوزه بعضی وقتا

همین نگا عزیزم اوقات تلخی کرده مادرش....اگر مردت مرده که بتونه تعادلو بین مادرش که دنبال یه دختر کرد ...

میشه بگین تعادل ینی چ جور رفتاری درسته؟

ببین دوست من، من 8 ساله با کسی ازدواج کردم از استان دیگه، چون خودم عاشقش بودم با همه مخالفت‌ها جنگیدم، خانواده اون اوایل چندان اهمیتی به من و همسرم نمیدادن و از قضا کار همسرمم شهر ما درست شد و اومدیم شهر ما برا زندگی، اوایل شوهرم راضی بود اما کم کم دلتنگی ها و دوری از خانوادش از یادش برد که اونا محل سگ بهش نمیدادن، الان جونشم واسه خانواده خودش میده و با منم رفتاری خوبی نداره، یعنی در واقع بد نیست، اما با خانواده من خیلی بده، الکی و بیخود با وجودی که خیلیم احترامش داشتم، من روزی صدبار خودمو لعنت میکنم که چرا زن یه همشهری نشدم، البته اینو نمیشه به همه چسبوند، یعنی حتما هستن کسایی که ازدواج موفق راه دورم داشتن، اما خوب مال منم از چشم بقیه خیلی موفقه اما از توش خبر ندارن

عزیز من دایی ام دکتری اشو گرفته یه دختر میخواد از یه شهر دیگه به والله راضی کردن پدر بزرگ و مادربزرگم طاقت فرساس،،،دایی ام خودشم میگه فردا دختر مردم نمی تونه فرهنگ مارو تحمل کنه،،،دایی ام مجرد،،،اون خانومم منتظر دایی ام مجرد،,,ببخشید خیلی حرف زدم ولی شک نکن زندگی با یه کرد خیلی سخت تر از رابطه دوستی هست با معرفت شیک و پیک و مرد و آقا باشه درست ولی غییرتی هستن ......

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 

عزیزم فرهنگ کردها مث ترکا سنتیه. نیاین بریزین سرما اینا مال اکثریته نه همه کردها. مادرشوهر نقش مهمی توشون داره و غدو رییس طلبه. بشدت این فرهنگ توشون جاافتاده که پسر وقتی ازدواج میکنه خانوادش باید اولویت و همه زندگیش باشن و نه زنش. تو فرهنگشون مادر خیلی مهمه و بیش از اندازه بهش بها داده شده. خانواده پسر همه کاره پسر و همه چیز و زندگیشه. همسر یا زن نقش بسیااااار ناچیزی داره و بهش بچشم یه حمال دیده میشه. اعتقاد دارن پسر رو میزان برا خودشون تا تا ابد تو ابنمک نگهش دارن. مث اکثر فرهنگای سنتی ارزش پسر بسیار بیشتر از دختره. هرچند به مادر خیلی بها میدن. مادر همه کاره زندگیه. اگه مادر بگه بمیر باید بمیری اگه بگه زنتو طلاق بده باید بده. پسر رو برای خودشون تا ابد و درنتیجه نزدیک خودشون میخوان. درصورتی با قوم کرد خوشبختی که فرهنگشونو قبول داشته باشی...

به نظرم یه زبان بند واسه خانوادش بگیر  خلاص لال لال میشن کاری خودم با شوهرم کردم

از،کجا چجوریه واقعا موثره ینی؟

از طلسم و اینا خیلی میترسم

مال کنگاوره

اوکی.....گفتم چون رتبه پزشکی ها رو میزنن بشناسمشون ...من مال صحنه هستم ....

خوب فکر کن، بعدا نگی خانوادم الکی کوچیک کردم و... مثل چیزی که من میگم، البته من شخصیتم جوریه که زیادی رو خانوادم حساس بودم و سیاستی نداشتم حتما شما عاقلتر از من هستین، 

ببین دوست من، من 8 ساله با کسی ازدواج کردم از استان دیگه، چون خودم عاشقش بودم با همه مخالفت‌ها جنگید ...

واااییی خیلی ناراحت شدم واقعا