2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده پسر توروخدا بیاین

1039 بازدید | 152 پست

سلام دوستان خواهش میکنم بهم کمک کنید.
پیشاپیش معذرت میخوام ک طولانیه.
وقتی 22ساله م بود با ایشون ک 25 و معلم بود آشنا شدم.
خیلی پسر خوب و و مودب و باشخصیتی هست.
ایشون از یه شهر خیلی کوچیک از استان کرمانشاه و من شیرازی هستم.
الان شش ساله ک از این رابطه میگذره. از روز اول این شش سال برا اینکه جلوگیری شه از مخالفت احتمالی خونوادم و اینکه خود ایشون دوس داشت دوباره کنکور بده.. متاسفانه خونواده ایشون سطح فکری بسته ای دارن و حتی اصلا موافق خوندن برا کنکور نبودن..
ایشون با کلی جنگ و دعوا پارسال راضیشون کرد اومدن خواستگاری..وقتی اومدن نتیجه کنکور پارسال تازه اومده بود و با اختلاف کم قبول نشده بود..خونوادش کلی حرف بد پشت سرم زدن ک یکیشم به حق نبود..خیلی دلم شکست ولی ادم کینه ای نیستم و بخشیدم.. من جلو خونوادش ب عمد شرط گذاشتم ک شرط جواب مثبت من قبولی ایشونه.. اینو خودش ازم خواست ک جلو خونوادش بگم! 
با کلی پیگیری و تشویق بالاخره امسال بعد شش سال پزشکی قبول شد.
خونوادشو با کلی جنگ و دعوا دوباره راضی کرد تماس بگیرن..و برای بار دوم جلسه خواستکاری برگزار شد..فک میکردیم چون ایشون بخاطر من درس خونده خونوادش متوجه میشن ک برخورد درستی نداشتن تاحالا..ولی انگار اصلا اهمیتی نداره بچشون شاه باشه یا گدا..تو صحبتاشونم گفتن حاضرن پسرشون با ی زن سن بالاتر ازدواج کنه ولی هم محلشون باشه و پسرشون ازشون دور نشه..
براشون مهم نیس ک پسرشون توی شهر بزرگ پیشرفت کنه..

خونوادش میگن راه دور نه!
ما طاقت دوری نداریم!
اصن حاضرن پزشکی رو ول کنه!
دیگ اینکه خودش دیگ خیلی خسته شد و تمام وسایلشو جمع کرد ک تنها بیاد برا بار سوم خواستگاری ولی موقعی ک خواست بیاد ب زور جلوشو گرفتن.
و باباش ب جون سه تا بچه ش قسم خورد ک مامانشم راضی نشه خودش میاد.
و اینجوری چند  نگهش داشت
حالا اومد بهم گفت ک بهشون گفتم اومدین برا مراسمم دستتون دردنکنه نیومدینم نوکرتونم هستم وقتی زنمو عقد کردم دست زنمو میگیرم میایم عرض ادب!!!!
اینجا دیگ من واقعا دلم شکست...
من خونوادم خیلی خونواده مطرحی هست توی کل شهر..و هزاران خواستگار با موقعیت عالی رو بدون اینکه بخوام ببینم رد کردم ب عشق ایشون.
انتظار داشتم همون جوری ک من با دل و جون تو خونمون ب پاش وایسادم اونم بهم بگه اگ نیومدن برا عقدمون منم نمیبرمت جایی ک ارزش برات قائل نیستن!
اینم بهتون بگم ک سطح خونوادگیمون متفاوته..خونواده من خیلی حامی ان از هر لحاظ.

سلام میشه برا حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنین؟

دوست داری قیدشو بزنی؟؟

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خوب انتخابت از اول اشتباه بوده

باید با هم سطح خودت ازدواج کنی

عشق و علاقه همه چیز زندگی نیست

تو این زندگی انقدر همه چیز باعث آزارت میشه که دیگه خودتم فراموش میکنی چه برسه به شوهر

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

همه اینا درست.ولی یچیزی بهت میگم حالا یا قبول داری یا نداری.

می‌دونم سخته دل کندن.کاملااااا میدونم.ولی تجربه ثابت کرده ازدواجی که «خانواده» راضی نباشه اون زندگی با شکست مواجه میشه.

پیش مشاور هم برید خیلی می‌تونه کمک کنه.

ایشالا که خیره .

این همه سال منتظرش بودی به پاش موندی من اگه باشم اینقدر میخایم همو خانوادش برام مهم نیس مهم اونه که دوسم داره و برام ارزش قایله

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
دختر خوب انتخابت از اول اشتباه بوده باید با هم سطح خودت ازدواج کنی عشق و علاقه همه چیز زندگی نیست ...

با چنگ و دندون تا اینجا رسوندم این رابطه رو...

سلام میشه برا حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنین؟

احمق به تمام معنا هستي دختر

🙄بخاطر کي داري خودتو کوچيک ميکني

همين اقا که پس فردا دکتر شد محلت نميده ميره دنبال خانوادش

خانوادش و خودش يه ذره برات ارزش قائل نيستن

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
اونقد درمونده شدم نمیدونم باید چیکار کنم..

اشتباه منو نکن.بعضی ها از دور قشنگن باید بوسیدشون و گذاشتشون کنار

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
امضات👌

😘😘

از من میشنوی قیدش رو بزن سخته ولی عاقبت نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ