2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده پسر توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 152 پست
احمق به تمام معنا هستي دختر 🙄بخاطر کي داري خودتو کوچيک ميکني همين اقا که پس فردا دکتر شد محلت نمي ...

بهم میگ بعد عقد میریم پیششون اگ اون وقت بد برخوردن کردن دیگه نمیریم سر بزنیم!

سلام میشه برا حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با چنگ و دندون تا اینجا رسوندم این رابطه رو...

خودت فکر میکنی ارزشش رو داشت؟! 

شاید پسری که میگی ارزشش رو داشته باشه نمیدونم

ولی بدون که زندگی سختی خواهی داشت

چون به هر حال همیشه خانواده ی شوهر قسمتی از زندگیت هستن و نمیتونی به این دل ببندی که اون آقا از خانواده ش دل بکنه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

ب نظرم اشتباه از جانب تو و خونوادت بوده 

چرا ۶ سال عمرتو هدر دادی ب پای کسی ک برات ارزش قاعل نیست و خواستگارتو رد کردی؟؟یکم ب خودت ارزش بده و برا کسایی بمیر ک برات تب کنن

ابن ازدواج اگر هم صورت بگیره در اینده پشیمونی و ضرره همش 

زندگی خاله بازی نیست فقط ک چون عاشق همید چیزای دیگه رو ندید بگیرید پس فردا ک اتیش عشقتون کمتر شد میفهمی چی کار کردی ؟؟!!!

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
مگه شما هم شرایط مشابهی داشتین؟

بله عزیزم دقیقا

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

عزیزم تاپیکتو ک خوندم یاد خودم افتادم

منم با همسرم همدیگرو دوست داشتیم،دانشجو بودیم دوتامون ولی تودوتاشهر جدا خونوادش راضی نبودن،متاسفانه پدرش قبول نکرد ولی همسرم کوتاه نیومد تنهایی اومد خواستگاری وازدواج کردیم الانم خداروشکر خییییلی خوبه همه چی

ولی ما دوتا خونواده تو ی سطح بودیم

بهم میگ بعد عقد میریم پیششون اگ اون وقت بد برخوردن کردن دیگه نمیریم سر بزنیم!

ببين مطمن باش خانوادش حتي بد رفتار کردن ايشون خانوادشو ول نميکنه ديدم که ميگم

چرا ميخواي به زور وارد جايي بشي که خانوادش نمخوانت

پسره اگه خيلي دوست داشته باشه يه بار هم نميبرتت چونﺋخانوادش همون خواستگاري بد رفتار کردن

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
خودت فکر میکنی ارزشش رو داشت؟!  شاید پسری که میگی ارزشش رو داشته باشه نمیدونم ولی بدون که زند ...

خودم الان خیلی درمونده شدم... نمیدونم چ رفتاری درسته

از،طرفی ایشون میگ اگ نیان خودم تنها میام ولی بعدش میریم بهشون سر میزنیم ولی من واقعا قابل قبول نیس برام اینکه برا پسر خودشونم ارزش قائل نشدن و بازم بریم سر یزنیم!

سلام عزیزم شما اصلا هم اشتباه نکردی و اون آقا هم مطمعن باش شما رو می خواد که شش سال مونده و تلاشش و برای بدی آوردن شما کرده حتما که براش خیلی مهم و ارزشمند بودی منم مثل شما خیلی اتفاق افتاد برام ولی الان کنارهمسرم‌خوشحالم از متنه پاشنه شد که برم و رفتم مهم آرامش من و همسرم بود 

عزیزم تاپیکتو ک خوندم یاد خودم افتادم منم با همسرم همدیگرو دوست داشتیم،دانشجو بودیم دوتامون ولی تود ...

تو مراسمتون شرکت کردن؟؟

الان رفتارشون چطوره باهات

عزیزم نکن این کار 

نهایت می خوای یکسال دلتنگ باشی دیکه این رابطه تموم کن 

بهتره چند سال پسر بشی تا رضایت خانواده آقا بدست بیاری آخرم سر هر موضوعی اذیتت کنند احترامی نداشته باشی 

همسر هر چقدر خوب و لایق وقتی خانواده اش اذیت کنند زندگیت تلخ 

اینجا هرکاری کنی حتی چند سال قهر کنه خونه آخر باز خانواده تو زندگی تاثیر داره