2777
2789
عنوان

ايا با دوشيدم شير ميشه تا دو سال شير داد

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فایده نداره گلم اگه ی مدت بچه از  سینه مادر شیر نخوره خودبه خود خشک میشه هرچقدر هم بدوشید سعی ک ...

حتي تو اوج خواب هم متوجه ميشه اين سينه هست و چشماشو باز ميكنه و گريه ميكنه 

خيلي تلاش كردم حتي گرسنه هم ميشه نميگيره فقط گريه ميكنه و جيغ ميزنه ولي حاظر نيست بگيره 

ببین شاید مزه شیرت عوض شده🤔🤔🤔دختر من  ده روزه اول زایمان بهیچ وجه سینه منو نمیگرفت (البته الان بزرگ شده) خانم همسایه مون ی پسر ده ماهه داشت اومد شیر داد ب دخترم اونقد قشنگ خورد منم متعجب بودم چرا سینه خودمو نمیگیره توهم امتحان کن ببین سینه یکی دیگه رو میگیره یانه؟؟

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
خيلي تلاش كردم حتي گرسنه هم ميشه نميگيره فقط گريه ميكنه و جيغ ميزنه ولي حاظر نيست بگيره 

شیرتو یکم مزه کن ببین چطوره مزه آب نمیده؟ شادونه بخور دلستر بخور، تلاشتو بکن انشالله ک میگیره نگرفتم دگ چاره چیه هرچند میدونم ادم خیلی ناراحت میشه من سر بچه اولیم سر ۶ ماه شیرم بی دلیل خشک شد سره دومی یکیش خشک شد سره این آخریمم ک الان ۶ ماهشه باز یکیش خشکه 

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
بمیرم ناراحتی؟ عزیزم اشکال نداره شیر خشک بده مشکلی نداره

خدا نكنه مهربونم 

خيلي ناراحتم خيلي ياد اولين روزي كه گذاشتنش رو سينم ميوفتم كه با چه ولعي ميك ميزد خيلي حسرت ميخورم 😔😔نميدونم چرا يهو قهر كرد باهام 

شير خشك خوبه؟ شنيدم بچه هاي شيرخشكس تند تند مريض ميشن 

حتي تو اوج خواب هم متوجه ميشه اين سينه هست و چشماشو باز ميكنه و گريه ميكنه 

وافعا"چه شیطونه ماشاالله ....دختر بزرگم اینجوری بود ولی شبا می خورد اینقده شب بهش شیر دادم که دوباره برگشت به سینم ...روز نمی خورد ولی شب خوب بود خدا رو شکر بعد ی مدت روز هم عادت کرد به شیر خوردن از سینم

من موقع شیردوش خریدن خیلی تحقیق کردم، این اطلاعاتیه که بدست اوردم:

شیر دوش های برقی معمولی خیلی هاشون تا دوسال جواب نمی دن. چون بعد یه مدت (دقیقش رو یادم نمیاد سرچ کنید پیدا می کنید) شیر برای سرازیر شدن به مک های اهسته و اما قوی و ممتد بچه احتیاج داره ولی اکثر شیردوش برقی ها سرعتشون ثابت و بالاست و برای اویل جواب می دن

باید شیردوشی بخرین که اصطلاحا hospital grade باشه و یا بتونه مک زدن بچه ی بزرگتر رو تقلید کنه. 

البته شاید شیردوش های معمولی هم در نهایت جواب بدن اما شیردوش های باکیفیت تر سریع تر انجام بدن. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
وافعا"چه شیطونه ماشاالله ....دختر بزرگم اینجوری بود ولی شبا می خورد اینقده شب بهش شیر دادم که دوباره ...

اره ماشالله خيلي زبله زود متوجه ميشه 

خداروشكر الهي سالم باشيد 🌹