2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی نشونه هایی دیدم اما یقین کامل نه اگر دوست داشتید خوشحال میشم بشنوم

ی سقط داشتم

دو ساله بعد اون باردار نمیشم سنمم داره همینطوری میره ۳۳ هستم

چند روزیه دلم میخواد از حضرت رقیه بخوام ی واسطه ای بشه میش خدا بلکه خدا بیشتر نگاهمون کنه

خیلی کلنجار رفتم ک ازش بخوام یا نه!

تو تاپیک بغلی بودم.موضوع سر نگرانیش از بچش بود همینطوری ک داشتم باهاش حرف میزدم و دلداریش میدادم ک نگران نباشه بهش گفتم برای من منتظر هم دعا کن،یهو برگشت بهم گفت ان شاالله به حق حضرت رقیه سه ساله امام حسین دامنت سبز شه

یعنی وقتی حرفشو خوندم تنم یخ کرد

حالمو خوب کرد عجیییییب

شاید این ماهم باردار نشم اما حال خوبی ک دارم یه دنیا میارزه

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
واکسن در راهه روزای خوب به امید خدا میاد عزیز دل

یه پیشرفت کاری خوب وسفارش عالی داشتم  خیلی خوشحالم خدارو شکر زندگی ۴ نفره اروومی رو میگذرونیم  جدا از گرونی ها وکرونا  حال دلمون خوبه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

آفرین به شما. حالا هدفه چی هست؟ 

۱. خوشتیپ باشم 

۲. باکلاس حرف بزنم 

۳.زبان انگلیسی یاد بگیرم 

۴.نمازامو هم بخونم 

۵. خاله زنک نباشم‌ (حوصله مردمو ندارم)

و .... 

اینا هستن 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
ی سقط داشتم دو ساله بعد اون باردار نمیشم سنمم داره همینطوری میره ۳۳ هستم چند روزیه دلم میخواد از ح ...

ای جانم. منم اگر از بارداریم بخوام بگم اصلا خودم از همه جا بی خبر قصد این که بچه هم بیاریم نداشتم شب قبل از اولین روز بارداریم خواب دیدم یه دختر تپل روی شونه های همسرم هست و از مطب یه خانمی که پزشک زنان هست و قبلا پیشش رفته بودیم داشتیم میومدیم بیرون من شوکه شده بودم و حتی توی خواب میگفتم این دختر کوچولو کیه؟ 9ماه بعدش اون دختر کوچولو دخترم بود که توی بغلم بود. خدا خواست بهم ثابت کنه قدم گذاشتن آدما توی این دنیا فقط و فقط به حکمت و اراده ی خودشه

یه پیشرفت کاری خوب وسفارش عالی داشتم  خیلی خوشحالم خدارو شکر زندگی ۴ نفره اروومی رو میگذرونیم & ...

ای جان خدا این خانواده ی چهارنفره رو با شادی و آرامش کنار هم حفظ کنه آن شالله

کارای هنری می کنید؟ 

ای جانم. منم اگر از بارداریم بخوام بگم اصلا خودم از همه جا بی خبر قصد این که بچه هم بیاریم نداشتم شب ...

اره

خداییش خدا خوب بلده خدایی کنه ما ایم ک بندگی بلد نیستیم

خدا حفظش کنه

بخدا دیگه رو ندارم ب همسرم بگم پریود شدم

ان شاالله ک باردار باشم و خلاص

ولی امشب خیلی روحیه گرفتم

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
اره خداییش خدا خوب بلده خدایی کنه ما ایم ک بندگی بلد نیستیم خدا حفظش کنه بخدا دیگه رو ندارم ب همس ...

به نظرم شما سنی ندارید الان هم سن های شما هنوز ازدواج نکردند. روزهای خوبی پیش روتون هست. امیدوارم هر چی به صلاحه براتون پیش بیاد ان شالله

به نظرم شما سنی ندارید الان هم سن های شما هنوز ازدواج نکردند. روزهای خوبی پیش روتون هست. امیدوارم هر ...

باید واقعیت و قبول کنیم ۳۳ سالگی تقریبا۳۵ تا ۴۰ درصد درصد از عمر ی ادمه

ولی راضی ام ب رضای دوست

برای شما هم انرژی های مثبتو حال خوب آرزو میکنم

درستش همینه به نظرم به هرکی خوبی کنی بالاسری عجیب میبینه حال خودت رو بهتر میکنه

واقعا همینطوره من خیلیا بهم بدی کردن ولی من فقط خوبی کردم حالا درسته اتفاق خاصی نیوفتاد ولی حال خودم خوبه دلم آروم گرفته 

دلم تنگه پرتقال من ...🍊🍊
ای جان خدا این خانواده ی چهارنفره رو با شادی و آرامش کنار هم حفظ کنه آن شالله کارای هنری می کنید؟&n ...

بله عزیزم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن