2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فایرز؟ به ما میرسه؟ یا باید بشینیم ایرانی بزنن بهمون؟ یا چینی و روس؟ کلا خبری راجع بهش دارین نشر ...

توی اینستا پیج دکتر شادی نخبه ی سوئیسی بسیار معتبره

40میلیون واکسن خریداری شده به یاری خدا تا بهمن به دست مردم میرسه البته که اولویت با کادر درمان و افراد پرخاطره اما همون هم باعث قطع زنجیره ی انتقال میشه. اینا گفته ی وزیر بهداشت. ان شالله روزای خوبی رو داریم. حتی میگند عید 1400خیلی بهتر از 1399خواهد بود

فایرز؟ به ما میرسه؟ یا باید بشینیم ایرانی بزنن بهمون؟ یا چینی و روس؟ کلا خبری راجع بهش دارین نشر ...

راستی دو تا از کادر رمان رو خودم خبر دارم توی ایران واکسن انگلیسی زدند و این یعنی خوشبختی

چرا؟خدا رو صد هزار مرتبه شکر دوستم

باور کن قابل توصیف نیست

تا حالا ب یقین قلبی رسیدی؟

من اون حالتم

نسبت ب ی مساله ب یقین قلبی رسیدم

ارامشم فوق تصوره فوق تصور

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
من حالم دو روزه خیلی خوبه  بیخیال هر چی غصه و آه و حسرته  بیخیال هرچی غمه  بیخیال ...

درستش همینه به نظرم به هرکی خوبی کنی بالاسری عجیب میبینه حال خودت رو بهتر میکنه

باور کن قابل توصیف نیست تا حالا ب یقین قلبی رسیدی؟ من اون حالتم نسبت ب ی مساله ب یقین قلبی رسیدم ...

گاهی نشونه هایی دیدم اما یقین کامل نه اگر دوست داشتید خوشحال میشم بشنوم

کسایی هم که کرونا گرفتن تو الویتن؟

نه عزیزم اما تا بهار 1400ان شالله 40 میلیون دوز واکسن دیگه خریداری میشه و تا تابستان به طور کلی در ایران کرونا ریشه کن میشه. حتی واکسن ایرانی قابل اعتماد اگر سازمان بهداشت جهانی تایید کنه من میزنم