2777
2789

من 15 ماه پیش پریود شدم یه بار اقدام داشتم ( تو اقدام هستم حدود پنج ساله ) بعد فهمیدم کرونا گرفتم وبه خاطر کرونا سوزش شدید داشتم بعد که رفتم دکتر عفونی چون به ریه هامم زده بود دارو داد بعد وقتی شروع کردم افتادم به لکه بینی ( خیلی ببخشید ) هر از گاهی خون هم بود از دمکرده پونه استفاده کردم لکه بینی قطع شد الان من نمیدونم به تاریخ پریودم حساب کنم یا ریتم بدنم بهم ریخته. چون به تاریخ ماه قبل فردا میشه 6 روز که عقب انداختم ممکنه باردا باشم روز اول یه کوچولو دلم تیر کشید ولی هر روز سینه چپم تیر میکشه ولی نه شدید.  ببخشید زیاد نوشتم ولی باید توضیح میدادم .ممکنه باردار باشم یا ممکنه کیست باشه ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی بزن 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ب نظر من فقط پريدت بهم ريخته ،،،چن روز ديگ نشدي برو ازمايش بده 

من سیکلم نهایتا 31 روزه اس هر ماه هم سر موقع میشدم تازه جلو هم مینداختم .فقط استرسم اینه که کیست نداشته باشم 

کرونا پریودی منو بهم ریخت البته من زودتر شدم درحد لک.....سابقه نداشت من اینطوری بشم

شاید اون لکهات پریوددیت بوده

حالا اگه بارداربودی منو لایک کن خوشحال بشم