2777
2789
عنوان

کی میتونم بیبی چک بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 50 پست
خخخ همدردیم ازبس استرس دارم اینماه یه سال شده تمومی نداره

الهی بمیییییرم چقد سخت و طاقت فرساست استرسش واقعا.من هیچوقت حس مادرای منتظر رو نمیفهمیدم هنوزم نمیفهمم فقط یه گوشه کوچیکش رو متوجه شدم.واقعا سخته واقعا.الهی به حق دستای کوچولوی علی اصغر خیلی زود بیای خبر بارداریتو بدی

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم همینطورم 5 روزه پزیودم عقب افتاده ولی دلدرد قبل از پریودی رو دارم هرروزم میگم مطمئنم میخوا ...

اره یکی از علائماش همینه من اقدام داشتم ولی با این رردا فکرشم نمیکردم حامله باشم 

منم دقیقا سه ساله همین اوضاعو دارم ،عادی هم نمیشه هر بار بعد پریود مراسم عزاداری و گریه دارم،از استر ...

وای بمیرم الهی 😭😭😭😭

من بیشتر از خودم نگران شوهرمم

خیلی امید میبنده و من همش باید ناامیدش کنم که خدای نکرده نشد زیاد تو ذوقش نخوره.

الهی خیلی زود زود زود به حق دستای کوچیک علی اصغر نینیتو بغل بگیری.

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
من انقدر حالم بد شده بود عجل اومد جلو چشمم تو اون حالت شوهرم میگفت پریودت عقب افتاده یا نه منم گفتم ...

اره والا آدم حیرون میمونه 

پس برا چی انقد حالت بد شده🤔🤔🤔

ایشالا که نینیه

ن من نمیترسیدم فقط فقط استرس داشتم هی نگاه مینداختم ک نکنه پریود شدم وقتی زنگ زدم ازمایشگاه گفت مثب ...

اخه من هیچوقت پریودیم عقب نمیفتاد فیکس روز خودش میشدم.

هرروز ک میگذره بیشتر مطمعن میشم.خداکنه یهو نزنه تو ذوقم.

وای بمیرم الهی 😭😭😭😭 من بیشتر از خودم نگران شوهرمم خیلی امید میبنده و من همش باید ناامیدش کنم ک ...

ممنونم به دعای شما ،انشالله همه به آرزوهاشون برسن🤲💗

هر چیز که در جستن آنی آنی!
نمیدونم این استرس و ترس چیه خدایا وقتی موعدت میرسه  کاش عین شوهرامون یه کم ریلکس بودیمممممم

نه بخدا من شوهرم بدتر از خودمه

اون اینجور استرس به جونم انداخته

باور کن من موعدمو یادم میره ولی اون حساب دستشه یه هفته مونده،هرروز روزشماری میکرد😐😐 حالا هم هرروز آمار میگیره ک شدی یا نه،منم همش میگم آره شدم.هی بخدا میگمش دل نبند خبری نیست. انقد امیدواره 

وای  چندوقت اقدام بودی؟

من سه ماه اقدام بودم ولی بدام عین یه سال بود اخه بچه اولم نه سالشه دلم تنگگگگ شده بود برا نی نی از اونطرفم بعد از مشکلات روحی و جسمی زیادی ک خورده بودم واقعا نیاز داشتم ب همچین خوشحالی ک خدا بهم لطف کرد

نه بخدا من شوهرم بدتر از خودمه اون اینجور استرس به جونم انداخته باور کن من موعدمو یادم میره ولی او ...

نگران نباش عزیزم خدا بزرگه درکت میکنم انشاالله ک خدا دلتونو شاد میکنه 

دوستان میشه نظر بدین من اینماه ماه اول اقدام میکنم پریودام نامنظمه روزای وسط سیک تازه اقدام کرده بودم دو روز پشت سرهم لکه داشتم روز اول یه لکه قرمز خونی بود روز دوم خیلی کم کمرنگ بود کلا اون چن روز همش احساس میکردم میخوام پریودشم شکمم مدام منقبظ میشد الان تقریبا25پریودمم فقط بعضی وقتا کمردرد دارم یه چند باریم تخمدانهام درد خفیف داشت بعد دکتر بهم متفورمین داد یکم اضافه وزن دارم گفت بخور برا تخمدانم خوبه الان 10روزه میخورم بنظورتون باردارم ؟