طلاملابلا مدیر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 عنوان کی میتونم بیبی چک بذارم | مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 50 پست بچه ها من دوشنبه موعد پریودم بوده،تو اقدامم بودم،دوروزه عقب انداختم.کی بیبی چک بذارم؟وای میترسم از بچه دارشدن😣😣😣 قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون 1399/09/20 | 01:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 سلام کسی میدونه کی بی بی چک بارداری رو نشون میده من 6روز مونده به پری صبح گذاشتم منفی بود&nbs ... حداقققل یه هفته بعد از موعد پریودت قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون
طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 من سه ماه اقدام بودم ولی بدام عین یه سال بود اخه بچه اولم نه سالشه دلم تنگگگگ شده بود برا نی نی از ا ... خداروشکر 😍 قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون
طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 من سه ماه اقدام بودم ولی بدام عین یه سال بود اخه بچه اولم نه سالشه دلم تنگگگگ شده بود برا نی نی از ا ... حالا رابطه داشته باشم باید جلوگیری کنم دیگه؟ قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون
golkohi عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 76 حالا رابطه داشته باشم باید جلوگیری کنم دیگه؟ ن نیازی نیست جلوگیری کنی هنو بیبی چک نزدی
طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 ن نیازی نیست جلوگیری کنی هنو بیبی چک نزدی چرا،دیشب زدم امروز صبحم زدم ولی منفی بود قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون