2777
2789
عنوان

کی میتونم بیبی چک بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 50 پست
بله عزیزم الان بذاری میتونه کاذب باشه بعد استرس میگیری

ممنونم عزیزم

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا لنگ 5 روزی؟ 😁بزارشایدنشون داد حداقل کم رنگ میشه

میترسم 😂

بیبی چک هم ندارم باید بخرم

دوران عقدیم شوهرم خریده بود ولی به کارمون نیومد،دزد بیشاور اومد خونمون برداشت برد😂

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
اره شنبه بزار  ولی من بس استرس داشتممممم روزی دوبار میزدم اخه لعنتی طول میکشید تا مثبت میشد هی ...

وای 

چندوقت اقدام بودی؟

بچه ها علائم اولیه بارداری چیه مثلا ماه اول چه علائمی داره

هر کسی یه جور علائم داره متفاوته

من ک علائم پریودی داشتم هی میگفتم میشم ولی نمیشدم درد شکم و کمر زیاد داشتم بعد بیبی زدم مثبت شد

وای منم مث تو بودم 😄😄😄

تو هم میترسیدی از حاملگی؟ من مطمعن بشم حامله م فقط گریه میکنم 

آره واقعا. خیلی استرس بدیه  هربار دسشویی رفتنم میمیرم و زنده میشم.هم نمیخام خدای نکرده گلاب ب ...

منم دقیقا سه ساله همین اوضاعو دارم ،عادی هم نمیشه هر بار بعد پریود مراسم عزاداری و گریه دارم،از استرسشم کم نمیشه،انشالله شما زود باردار بشی

هر چیز که در جستن آنی آنی!
هر کسی یه جور علائم داره متفاوته من ک علائم پریودی داشتم هی میگفتم میشم ولی نمیشدم درد شکم و کمر زی ...

دقیقا منم همینطورم 5 روزه پزیودم عقب افتاده ولی دلدرد قبل از پریودی رو دارم هرروزم میگم مطمئنم میخوام بشم با این دردی که دارم

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
منم ۷ روز به پریود به شدت تهوع گرفتم و معده درد رفتم زیر سرم حالا نمیدونم برا بارداری هست یا نه😶

حالا من یکشنبه شب با شوهر دعوا کردم وحششششتناک 

بعدم برا اینکه بترسونمش رفتم تو دسشویی و الکی عوق میزدم🤪🤪🤣🤣 طفلی باورش شده بود قشنگ ک حاملم 

حالا ک پریودم نشدم دیگه خیلیییی داره باورش میشه ولی من هی میگم نه مطمعن نباش مطمعن نباش

هر کسی یه جور علائم داره متفاوته من ک علائم پریودی داشتم هی میگفتم میشم ولی نمیشدم درد شکم و کمر زی ...

من درد شکم بگیرم که قبض روح میشم از ترس اینکه پریود شم.

حالا من یکشنبه شب با شوهر دعوا کردم وحششششتناک  بعدم برا اینکه بترسونمش رفتم تو دسشویی و الکی ...

من انقدر حالم بد شده بود عجل اومد جلو چشمم تو اون حالت شوهرم میگفت پریودت عقب افتاده یا نه منم گفتم هنوز ۷ روز مونده رفتم زیر سرم با دوتا امپول هنوز که هنوزه حالت تهوع و تلخی دهن دارم کار خونه زیاد دارم موندم باردارم خبری هست نیست😁

تو هم میترسیدی از حاملگی؟ من مطمعن بشم حامله م فقط گریه میکنم 

ن من نمیترسیدم فقط فقط استرس داشتم هی نگاه مینداختم ک نکنه پریود شدم

وقتی زنگ زدم ازمایشگاه گفت مثبته یهو زدم زیر گریه از خوشحالی

حاملگی ترس نداره گلم خدا خودش کمکت میکنه 

انشاالله ک حامله ای