2777
2789
عنوان

یه چیزایی عجیب عادی شدن!

168 بازدید | 12 پست

دقت کردم و دیدم یه چیزایی واسم عجیب عادی شدن بااینکه باید به خاطرشون لبخند رو پذیرا باشم و خدا رو شکر کنم!

مثلا  قهقهه با داداش کوچیکه وقتی واسه تولدش دکلمه فی البداهه میگم،

تله پاتی من و بابام که وقتی دلم به شدت یه چیزی میخواد، خریده و میاره خونه،

وقتی دارم واسه خودم بلند بلند(!) آهنگ میخونم(بازم فی البداهه  ) دوباره داداش کوچیکه با آهنگ زدن با حنجره اش همراهیم میکنه،

وقتی فیلمبرداری مامانم از تمرین واحد ورزشم آخرش به خنده ختم میشه،

وقتی...،

وقتی...،

وقتی...،

کلی وقتی هست که داره هجوم میاره به ذهنم و انگشتام واسه تایپ استراحت میخوان  

خوشبختی همین چیزاییه که عجیب عادی شدن واسمون!

واسه شما چیا عجیب عادی شدن؟!

کرونا کرونا کرونا عجیب عادی شده و دردناک

ندیدن خانواده عادی شده

زندگی سخت عادی شده

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهمونی و دورهمیا عادی شده بودکه بعدکرونا فهمیدم چقدر باارزش بود ..سلامتی .راحت نفس کشیدن. راحت بیرون رفتن.راحت خریدکردن. اما الان هیچکدومو نداریم لااقل باخیال راحت نداریم

اینکه آرزوم بود خواهرزاده داشته باشم الان دو تا خواهرزاده ویرانگر دارم

اینکه یه روزی با حسرت عکس پسری که الان تو زندگیمه رو نگاه میکردم حالا شب و روز باهمیم

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
چه شیرین    

شیرین تاپیک شما بود😌❤

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند