2777
2789
عنوان

اگه بهتون بگن...به شوهرتون میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 85 پست
بنظرم نه😐😳

تو هنوز مجردی پس نظری نمیتونی بدی درباره این مسائل ک ربطی ب مسائل زناشویی داره😒

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه طرف سوال کرده پدر شما فلانیه چه اشکالی داره...حالا شوهرت میبینی حساسه، یه کاری کن حساسیتش کم بشه

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
خب حق داره ناراحت بشه

نفهمیدم

دختر اقای کی؟

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
معلومه ک نمیگفتم اون اقا شعور نداره گفته،شما چرا بگید ؟! اگع برعکس بود قضیه ناراحت نمی شدی؟!!

من نفهمیدم باباش چیکاره بود مگه

دختر اقای...ینی چی

خب‌هممون دختر یه اقایی هستیم دیگه😐

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
عزیزم ربط نداره خب  من از سیر تا پیاز زندگیمو بهش میگم😁😂

ن حالا میگی

بعدا ک وارد زندگی بشی نباید خیلی حرفا رو بزنی سوظن میاره

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
نه فکر کرده‌من دختر شوهرمم چون تیپم دخترونه و کتونی بود و موهامم ایره و ماسکم داشتم 

😨چندسال اختلاف سنی دارین مگه

حق دازه شوهرت شاکی باشه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
نه فکر کرده‌من دختر شوهرمم چون تیپم دخترونه و کتونی بود و موهامم ایره و ماسکم داشتم 

وای خب اینو از اول بگو دیگه

یعنی فکر کرده  همسرت پدرته.

کاش بهش نمیگفتی سنگین تموم شد براش

🌈🖤⛵