2777
2789
عنوان

اگه بهتون بگن...به شوهرتون میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 85 پست
بله دخترم ۱۷ سالشه پسرم ۱۱

حتما تو.رو با دخترت اشتباه گرفته

بی خیال

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دیگه دقیقا اون دیده تیپ من دخترونه ست و لاغرم و از فاصله دورتر منو دید

خب کش نده

بی خیال

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
با خنده گفتم و اون حسودیش شوه خب چیکار کنم اون به خودش نمیرسه ریشاشو نمیزنه ریشاش سفید داره زیاد&nbs ...

خب همین با خنده گفتی بدش اومده 

باید با ناراحتی میگفتی ینی چی فلانی همچی حرفی زده بدم اومده 

بعدم ریش ک خوبه😜

من ب شوهرم میگم بزاره نمیزاره سختشه

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
الانکچز بگم به شوهرم که آرومش کنم

چه میدونم قلقشوبایدبدونی دیگه معذرت خواهی کن دیگم تکرارنکن ازسردلسوزی میگم بهت عزیزم بخدامن ازین کارای دورازجون احمقانه این کردم که زندگیم نابودشد خیانت دیدم تامرض خیانت رفتم کارم به طلاقوبمبست کشیدالان اگه خدابخوادتصمیم گرفتم ازنوشروع کنم یه زن عاقل بالغ بشم وزندگیموتومشتم بگیرم برام دعاکنیدتوروخداایشالاکه مشکل شمام حل میشه دیگه کاری نکن بیخودمیونتون بهم بخوره این چیزا کم کم انباشته میشه وبعدمث یک بمب منفجرمیشه که نمیدونی چطورجمش کنی ازتجربمه بهت میگم 

😐
الان‌چیکار کنم من فکر کردم خوشحالم‌میشه که به جشم مردم زنش جوونه . آخه همیشه به این‌پز میده وونیگه ...

دیگه زیاد به رو نیار 

باهاش مهربون باش 

اصلا حرفش رو نکش وسط

سعی کن با یک سری کارها و محبتها جبران کنی تا یادش بره

🌈🖤⛵
خب همین با خنده گفتی بدش اومده  باید با ناراحتی میگفتی ینی چی فلانی همچی حرفی زده بدم اومده&nb ...

آره فک کنم ، ریش خوبه ولی وقتی اصلا آنکارد نمیکنه و سفید شده و کلا به خودش نمیرسه دیگه من چکار کنم