2777
2789
عنوان

اگه بهتون بگن...به شوهرتون میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 85 پست
نه فکر کرده‌من دختر شوهرمم چون تیپم دخترونه و کتونی بود و موهامم ایره و ماسکم داشتم 

آها... 

من بودم به شوهرم نمیگفتم

چون ممکنه حس کنه نظر خودم هم اینه و دلش بشکنه

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

نباید بهش میگفتی گناه داره 

اگه قضیه برعکس میشد خودت ناراحت میشدی

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نفهمیدم باباش چیکاره بود مگه دختر اقای...ینی چی خب‌هممون دختر یه اقایی هستیم دیگه😐

😂😂از پایه اشتباه متوجه شدی گل

دوست شوهرش بهش گفته ک شما دختر اقای(شوهرش)هستین

اینم ب شوهرش گفته اینو

اونم ناراحت شده ک مثلا یا خانوم خیلی خوب مونده یا کم سنه نسبت ب شوهرش یا اقا پیره ک ایشون بنظر دخترش میاد

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
معلومه ک نمیگفتم اون اقا شعور نداره گفته،شما چرا بگید ؟! اگع برعکس بود قضیه ناراحت نمی شدی؟!!

حب اون واقعا اشتباه کرد چون‌من نسبتا لاغرم و تیپمم دخترونه و کتونی بود و موهامم تیره و ماسک هم زده بودم ولی شوهرن به خودش نمیرسه اصلا ریشاشو نمیرنه و سفید شدا و ورزش نمیکنه شکم داره خب چی بگم شاید واقعا طرف اشتباه فکر کرد