2777
2789
عنوان

حس ششمی چیه؟

62 بازدید | 9 پست

اگه داریم ج بده من این ماه ب حاجتم میرسم یا نه یکی بهم گفت میرسی میگف حس ششمیه 

اگه ج بدید ممنون میشم و صلوات براتون میفرستم

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
منکه اعتقاد ندارم ولی برات صلوات میفرستم

براتون صلوات فرستادم من حس میکنم کی راست میگا کی ن نمیدونم چرا اونی ک گفت باور کردم

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ماه نه ولی مادر میشی شما هم فکرتو زیاد درگیرش نکنی زودتر اتفاق میفته

پس کی؟

دقیقا اون موقعی که درگیرش نیستی خدا سورپرایزت میکنه استرسو از خودت دور کن و مطمئن باش درست میشه

حسی میگی یا کلی اخه این ماه خیلی نذر کردم و اینا ولی قراره ماا بعد اگه این ماه نشه بزارم کنار الان بیخیالم فقط استرس روز تخمک گذاری دارم و بعدش دوباره بیخیال میشم چون میگن اونموقع نمیگیره 

من کلا توو نی نی سایت کم کامنت میزارم برای شما به دلم اینجوری افتاد حسمم درسته و فقط میخام بدونی یه روز به این همه استرس میخندی بیخیال باش درست میشه

هر چند من حسم خوبه

ولی در نهایت خداست که تعیین کنندس

امیدوارم نذرتون قبول شه 

هر کی شبیهته خیلی عزیزه   
من کلا توو نی نی سایت کم کامنت میزارم برای شما به دلم اینجوری افتاد حسمم درسته و فقط میخام بدونی یه ...

ممنون گلم ❤❤❤❤ ان شا ا... شمام ب همه آرزوهای خوبت برسی