2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه یک شب در میون که شوهرت نیست بیا پایین پیش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 40 پست
باشوهرت حرف بزن  بگو اونجا معذبم میخوام بالباس راحتی بگردم

بهش گفتم میگه مامانم ناراحت میشه میگه بعد دوسال چرا یهویی رفتی بالا خب اون دوسالم خر بودم که نرفتم الان باید بگم گوه خوردم تا دست از سرم برداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توف تو این تو ی ساختمون زندگی کردن یعنی.....خواهرشوهر منم مادرشوهرش بیاد شب بالا پیشش میمونه ی شبشم میاد خونه ننش

ای خدا ب حق این وقت عزیز مارو مستقل بگردان

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

منم اینجوری بودم شب که میشد زود می رفتم برقا رو خاموش میکردم فک کنن خابیدم  

بعدم براشون عادی شد دیگه چیزی نگفتن

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
منم اینجوری بودم شب که میشد زود می رفتم برقا رو خاموش میکردم فک کنن خابیدم   بعدم براشون عادی ...

مال من اگ بود می اومد زیر پتورم نگاه میکرد ببینه بیدارم یا ن

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
مودبانه به خودش بگید خونم راحتم ممنون این همه دعوامرافعه لازم نیست ایشونم شمارو دوست نداشته باشه اصل ...

دقیقا به نظرم کسانی که همچین مسایل کوچکی رو نمیتونن مدیریت کنن...ببخشید بالغ نیستن و ازدواج نکنن بهتره...اصلا دعوا لزم نیست هزارتا راه وجود داره برای همچین چیزی

مودبانه به خودش بگید خونم راحتم ممنون این همه دعوامرافعه لازم نیست ایشونم شمارو دوست نداشته باشه اصل ...

منم دوسشون دارم‌ولی بخدا تو خونه خودم راحت ترم اینام دخترشون یه شب در میون اینجان من مجبورم چادر و اینا بپوشم خب راحت نیستم حتی دراز بکشم جلوی دامادشون 

دقیقا به نظرم کسانی که همچین مسایل کوچکی رو نمیتونن مدیریت کنن...ببخشید بالغ نیستن و ازدواج نکنن بهت ...

مادرشوهرش دعوا انداخته ب این چه

دقیقا به نظرم کسانی که همچین مسایل کوچکی رو نمیتونن مدیریت کنن...ببخشید بالغ نیستن و ازدواج نکنن بهت ...

عزیزم من که چیزی نگفتم فقط تصمیم گرفتم نرم پایین اون پیام داد دعوا راه انداخت بین من و شوهرم دعوا انداخت

دخالت و خواسته نامعقول کارشون 

منم الان شوهرم نیست‌ خب سخت برم‌خونه پدرشوهرم‌ همش باید با حجاب باشم و کلا ادم‌معذب یه روز دو روز هم که نیست ولی من از همون اول با همسرم منطقی صحبت کردم خودش بهشون انتقال داد