بچه ها لطفا نگی خوشبحالت و این حرفا بخدا اصلا دوست ندارم یک شب در میون برم خونه مادرشوهرم اصلا بهم خوش نمیگذره معذبم حالا از امشب تصمیم گرفتم بالا باشم زنگ زده شوهرم یه قشقرقی راه انداخته از اینطرفم شوهرم زنگ زده به من یه دعوایی بین من و شوهرم راه افتاد که خدا میدونه کار به خود کشی اینا رسید بنظرتون کار من غلط بود یا مادرشوهرم اگه این اسمش دخالت نیست پس چیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مودبانه به خودش بگید خونم راحتم ممنون این همه دعوامرافعه لازم نیست ایشونم شمارو دوست نداشته باشه اصل ...
دقیقا به نظرم کسانی که همچین مسایل کوچکی رو نمیتونن مدیریت کنن...ببخشید بالغ نیستن و ازدواج نکنن بهتره...اصلا دعوا لزم نیست هزارتا راه وجود داره برای همچین چیزی
مودبانه به خودش بگید خونم راحتم ممنون این همه دعوامرافعه لازم نیست ایشونم شمارو دوست نداشته باشه اصل ...
منم دوسشون دارمولی بخدا تو خونه خودم راحت ترم اینام دخترشون یه شب در میون اینجان من مجبورم چادر و اینا بپوشم خب راحت نیستم حتی دراز بکشم جلوی دامادشون
منم الان شوهرم نیست خب سخت برمخونه پدرشوهرم همش باید با حجاب باشم و کلا ادممعذب یه روز دو روز هم که نیست ولی من از همون اول با همسرم منطقی صحبت کردم خودش بهشون انتقال داد