2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه یک شب در میون که شوهرت نیست بیا پایین پیش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 40 پست
دخالت و خواسته نامعقول کارشون  منم الان شوهرم نیست‌ خب سخت برم‌خونه پدرشوهرم‌ همش باید با حجاب ...

اشتباه از من بود باید از همون اول میگفتم بالا راحت ترم حالا که تصمیم گرفتم دعوا راه افتاده شماها نمیدونین بین من و شوهرم چه دعوایی راه افتاد در حد خود کشی وسیله شکستن و فحش و نفرین ایا این کار درستیه مگه من چکار کردم 

مال من اگ بود می اومد زیر پتورم نگاه میکرد ببینه بیدارم یا ن

من از قبل درو قفل میکردم

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه از من بود باید از همون اول میگفتم بالا راحت ترم حالا که تصمیم گرفتم دعوا راه افتاده شماها نمی ...

آدم اولش ذوق داره بعد ک رفتارهارو می بینه تازه میگ وای چ غلطی کردم

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
آدم اولش ذوق داره بعد ک رفتارهارو می بینه تازه میگ وای چ غلطی کردم

خداییش اذیتی برا من ندارم ولی قبول داریم ادم خونه خودش راحت تره من پایین همش مهمون دارم باید چادر بپوشم صبحا هم سرما ساعت هفت باید پاشم بیام بالا که شوهرم میاد 

خداییش اذیتی برا من ندارم ولی قبول داریم ادم خونه خودش راحت تره من پایین همش مهمون دارم باید چادر بپ ...

از همون اول نباید میرفتی عب نداره ی دفعه دعوا شد دیگ حرف حرف خودت شد...بهش فک نکن

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
بهش گفتم میگه مامانم ناراحت میشه میگه بعد دوسال چرا یهویی رفتی بالا خب اون دوسالم خر بودم که نرفتم ا ...

خوب حق داره بعد از دوسال یه دفعه میگی نمیام معلومه شر میشه بایستی کم کم جلو میرفتی نه یه دفعه 

خوب حق داره بعد از دوسال یه دفعه میگی نمیام معلومه شر میشه بایستی کم کم جلو میرفتی نه یه دفعه 

نه حق که نداره 

ولی بهتر بود اروم اروم کم میکرد پایین رفتنو 

درکت میکنم، منم شاغلم مادر شوهر گیر داده روزایی که شیفت کرونا تعطیلم برم خونه اونا، من راحت نیستم حرصم در میاد که از این توقعات مسخره دارن

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!
اشتباه از من بود باید از همون اول میگفتم بالا راحت ترم حالا که تصمیم گرفتم دعوا راه افتاده شماها نمی ...

باید کم کم با بهونه درست می کردی ماجرا رو 

واقعا حرف ناحقی نزدی ولی خب دیگه رفتار مادر شوهرت و دنباله اش همسرت واقعا اشتباه شده من حتی مادر همسرم زنگ‌بزن همسرم طرفداری می کنه که زنم نیتی نداره ولی معضب