بچه ها لطفا نگی خوشبحالت و این حرفا بخدا اصلا دوست ندارم یک شب در میون برم خونه مادرشوهرم اصلا بهم خوش نمیگذره معذبم حالا از امشب تصمیم گرفتم بالا باشم زنگ زده شوهرم یه قشقرقی راه انداخته از اینطرفم شوهرم زنگ زده به من یه دعوایی بین من و شوهرم راه افتاد که خدا میدونه کار به خود کشی اینا رسید بنظرتون کار من غلط بود یا مادرشوهرم اگه این اسمش دخالت نیست پس چیه
دخالت و خواسته نامعقول کارشون منم الان شوهرم نیست خب سخت برمخونه پدرشوهرم همش باید با حجاب ...
اشتباه از من بود باید از همون اول میگفتم بالا راحت ترم حالا که تصمیم گرفتم دعوا راه افتاده شماها نمیدونین بین من و شوهرم چه دعوایی راه افتاد در حد خود کشی وسیله شکستن و فحش و نفرین ایا این کار درستیه مگه من چکار کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آدم اولش ذوق داره بعد ک رفتارهارو می بینه تازه میگ وای چ غلطی کردم
خداییش اذیتی برا من ندارم ولی قبول داریم ادم خونه خودش راحت تره من پایین همش مهمون دارم باید چادر بپوشم صبحا هم سرما ساعت هفت باید پاشم بیام بالا که شوهرم میاد
اشتباه از من بود باید از همون اول میگفتم بالا راحت ترم حالا که تصمیم گرفتم دعوا راه افتاده شماها نمی ...
باید کم کم با بهونه درست می کردی ماجرا رو
واقعا حرف ناحقی نزدی ولی خب دیگه رفتار مادر شوهرت و دنباله اش همسرت واقعا اشتباه شده من حتی مادر همسرم زنگبزن همسرم طرفداری می کنه که زنم نیتی نداره ولی معضب