2777
2789

سلام خانم ها زنداداش من میخاد طبیعی بچشو بیاره و اصلا نمیخاد سزارین بشه شما چیکار کردید که طبیعی زایمان کردید لطفا راهنمایی کنید چجوری زایمانتون راحت بود 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

مامانایه برنامه هس دکترانلاین داره

هرساعت شبانه روزدکتراش انلاینن

برای مادرای بچه داروباردارهس

چت بامادران دیگه هم داره خیلی سریع میشه سوال راجب بچه یابارداری ازدکتریامادراپرسیدجواب گرفت

ویه برنامه منظم وعالی داره برای تپل شدن بچه توبارداری وبعدبدنیااومدنش

من دارم عالیه گفتم به شماهم بگم

اگه خواستید رولینک بزنید کپی کنید نصبش کنید عالییی خیلیییی🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنب و جوش داشته باشه دوش اب داغ رو هم خیلیا میگن حتی نزدیکی هم خیلیا توصیه میکنن البته اگه مشکلی مثل پاین بودن جفت و اینا نداشتن و ندارن توی بارداریشون پیاده روی از پله بالا پاین رفتن اینارو میگن واس باز شدن دهانه رحم خوبه از همه مهم تر اینه که وقتی درد داشت اروم و صبور باشه و جیغ داد نکنه و نفس عمیق بکشه دم و بازدم انجام بده منم باردارم دیه چیزی نمونده به اومدن بچم واسه همین زیاد راجب زایمان طبیعی تحقیق میکنم و مطالب میخونم منم نظره قطعیم رو طبیعیه ایشالله که بتونه و نینیشو صحیح و سلامت بغل بگیره!

همیشه پیاده روی داشته باشه ن اینکه بخوره وبخوابه فقط دو ماه اخر راه بره ،،چون اگه ازاول پیاده روی داشته باشه خیلی خیلی اسونترمیشه واسش.

۲ ماه اخر دوغ و ماست زیاد بخوره خیلی تاثیر داره ک بچش زردی نگیره.

توی خونه شوهرش دستش بگیره حالت پنگوینی راه بره .

روی صندلی برعکس بشینه.

روی توپ های گنده ورزشی بشینه پاهاش باز نگه داره وقر بده خیلی واسه دهانه رحم ودردش خوبه ..

من خودم شخصا اینا رو انجام دادم .۶ رفتم بیمارستان ساعت ۱۱ دردا شدید شد ۱۲ بدنیا اومد

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

سلام.من سه ماه آخر کلاسهای ورزش بارداری رو میرفتم...ماه آخر ورزشهای مخصوص زایمان رو داشتم...ردوز زایمان هم دائم درحال ورزش بودم...حتی تو خود اتاق زایمان😁۸ شب بستری شدم...ده ونیم زایمان کردم....خیلی هم عالی

ورزش، استفاده از بعضی چیزهای گیاهی بهتر از دکترش بپرس جایی که می خواد زایمان کنه در مورد ماماهاش شناخت داشته باشه یا از دکترش بپرس مامای کدوم بیمارستان خوبه چون خیلی مهم سر زایمان طبیعی دکتر فقط و فقط موقع زایمان هست موقع درد ماما هست بنابراین ماما خیلی مهم 

خداوند از جایی که حسابش را نمی کنید به شما روزی می دهد
جنب و جوش داشته باشه دوش اب داغ رو هم خیلیا میگن حتی نزدیکی هم خیلیا توصیه میکنن البته اگه مشکلی مثل ...

ممنونم آره خیلی پیاده روی میکنه و حتما میخاد طبیعی باشه چون از چند تا دکتر پرسیده گفتن طبیعی خیلی بهتره  حتما بهش میگم ممنونم 

ممنونم آره خیلی پیاده روی میکنه و حتما میخاد طبیعی باشه چون از چند تا دکتر پرسیده گفتن طبیعی خیلی به ...

اره طبیعی خوبه اگه همه چیز بچه اوکی بود و خودشم خوب بود نزاره الکی ببرنش سزارین من خودمم نمیزارم منو سزارین کنن مگه اینکه مشکل واقن جدی باشه!

سلام.من سه ماه آخر کلاسهای ورزش بارداری رو میرفتم...ماه آخر ورزشهای مخصوص زایمان رو داشتم...ردوز زای ...

چقدر عالی آفرین ممنونم