2777
2789
عنوان

اونایی که تازه فهمیدن باردارن

975 بازدید | 127 پست

ند روز از موعد تون گذشته بود بی بی مثبت نشون داد؟؟ کسی بوده یه روز قبل موعد بی بیش منفی باشه و باردار باشه؟؟ 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

٤.٥ روز قبل موعدم بي بي چكم مثبت شد و ازمايشمم همينطور

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دو روز بعد بی بی چک مثبت شد هنوز نرفتم‌از مایش بدم‌

مبارک باشه  انشالا الم بغلت بگیری

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
من ده روز گذشته بود مثبت شد قبلشم تست نزدم 

چطور ده روز رو تحمل کردی استرس نداشتی؟؟ 

من سه روز پیش موعدم یکهفته عقب افتاد بی بی چک زدم مثبت بود.هنوزم تو شوکم

مبارک باشه عزیزم انشالا سالم به دنیا بیاد من امروز روز موعدمه پریود نشدم دیروز زدم منفی بود 

٤.٥ روز قبل موعدم بي بي چكم مثبت شد و ازمايشمم همينطور

اخییی چه خوب زود فهمیدی بارداری مبارکت باشه من که دیروز زدم منفی بود

نه اینقدر وقتم می‌گذشت و منفی میشد فک کردم بازم اونطوریه ک خداروشکر دیگه باردار بودم

خداروشکر منم گفتم حدال سه روز صبرمیکنم بعدش میزنم اما اصلا هیچ علامتی ندام 

نه اینقدر وقتم می‌گذشت و منفی میشد فک کردم بازم اونطوریه ک خداروشکر دیگه باردار بودم

من تو بچه اولم هم بی بی چک زدم هم آزمایش دادم...به نظرتون بی بی چک کافیه؟

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
خیلیا علایم ندارن ،انشاالله مال شمام مثبت بشه این ماه

مرسی عزیزم من تاخیر تو پریودم ندارم ولی  صبرکنم ببینم چی میشه