eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 عنوان اونایی که تازه فهمیدن باردارن 975 بازدید | 127 پست ند روز از موعد تون گذشته بود بی بی مثبت نشون داد؟؟ کسی بوده یه روز قبل موعد بی بیش منفی باشه و باردار باشه؟؟ ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡 1399/09/19 | 18:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123915 ٤.٥ روز قبل موعدم بي بي چكم مثبت شد و ازمايشمم همينطور دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
maralkhanoomi عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 8738 من سه روز پیش موعدم یکهفته عقب افتاد بی بی چک زدم مثبت بود.هنوزم تو شوکم تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 دو روز بعد بی بی چک مثبت شد هنوز نرفتماز مایش بدم مبارک باشه انشالا الم بغلت بگیری ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 من ده روز گذشته بود مثبت شد قبلشم تست نزدم چطور ده روز رو تحمل کردی استرس نداشتی؟؟ ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 من سه روز پیش موعدم یکهفته عقب افتاد بی بی چک زدم مثبت بود.هنوزم تو شوکم مبارک باشه عزیزم انشالا سالم به دنیا بیاد من امروز روز موعدمه پریود نشدم دیروز زدم منفی بود ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 ٤.٥ روز قبل موعدم بي بي چكم مثبت شد و ازمايشمم همينطور اخییی چه خوب زود فهمیدی بارداری مبارکت باشه من که دیروز زدم منفی بود ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
مامانیگلم عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 14444 چطور ده روز رو تحمل کردی استرس نداشتی؟؟ نه اینقدر وقتم میگذشت و منفی میشد فک کردم بازم اونطوریه ک خداروشکر دیگه باردار بودم
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 نه اینقدر وقتم میگذشت و منفی میشد فک کردم بازم اونطوریه ک خداروشکر دیگه باردار بودم خداروشکر منم گفتم حدال سه روز صبرمیکنم بعدش میزنم اما اصلا هیچ علامتی ندام ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
مامانیگلم عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 14444 خداروشکر منم گفتم حدال سه روز صبرمیکنم بعدش میزنم اما اصلا هیچ علامتی ندام خیلیا علایم ندارن ،انشاالله مال شمام مثبت بشه این ماه
maralkhanoomi عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 8738 نه اینقدر وقتم میگذشت و منفی میشد فک کردم بازم اونطوریه ک خداروشکر دیگه باردار بودم من تو بچه اولم هم بی بی چک زدم هم آزمایش دادم...به نظرتون بی بی چک کافیه؟ تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 خیلیا علایم ندارن ،انشاالله مال شمام مثبت بشه این ماه مرسی عزیزم من تاخیر تو پریودم ندارم ولی صبرکنم ببینم چی میشه ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡