2777
2789
عنوان

بلاخره تک فرزندی یا دوتا داشتن

128 بازدید | 19 پست

مثلا الان با شرایط من بدبخت نمیشه بچه آورد واقعا نمیشه خودم ۲۳ سالمه دخترم سه سال نیم . همش فکر میکنم که در اینده شاید دوست داشت خواهر داشته باشه یا الان خیلی دوسداره با کسی بازی کنه . اینور انور هم زیاد میریم ولی کافی نیست براش .

خودمم افسردگی و نشخوار فکری شدید دارم . اوضاع مالی خوب نیست . رابطم با همسرم ثبات نداره . سر این بچه هم عذاب کشیدم شکنجه شدم از بارداری تا دو سالگی جونم در اومد از این لحاظ اصلا نمیخوام فکرشم بکنم ولی از طرفی  به دخترم فکر میکنم واقعا دو راهی بدیه

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾

در شرایط شما فعلا نه حالا هم با توجه به سنت جا داری

اره واقعا یه ذره هم شزایط ندارم🤣 

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا گاهی فکر فرزند دوم به سرم خطور میکرد، ولی الان قطعا تک فرزندی انتخابمه. دلایلم زیاده و اخیرا مطمئن تر شدم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

قطعا برای شما فعلن تک فرزندی.بعدم حداقل ده سال وقت داری اگه شرایط عوض شد دومی و بیاری

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

نشخوار فکری و اینا سرچی داری؟

با این وضعیت معلومه که بچه دوم اشتباهه یعنی اشتباهم نیستا ولی خودت جان میدی مگه چند بار ادم قرار زندگی کنه 

منم تو شرایط تو هستم از شرایطه اقتصاد و جامعه میترسم ولی یا نباید میوردی یا اوردی دوتا بشن بهتره 

عزیزم از همه مهمتر شرایط روحی و روانی پدر ومادر هست 

بزار شرایط یکم بهتر بشه 

و یکم وضعیت مالی بهتر بشه 

بچت هم کلاس های مختلف بفرس سرگرم میشه

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

پول مهمهرفتار خوب شوهرم مهمهاین دو عامل باشه قضیه افسردگیت هم حل میشه

دقیقا نظر خودمم همینه🤕🤣

نشخوار فکری و اینا سرچی داری؟با این وضعیت معلومه که بچه دوم اشتباهه یعنی اشتباهم نیستا ولی خودت جان ...

سر همه چی دارم نشخوار