2777
2789

بعضی مزون ها واقعا قیمتاشون نجومیه. الآن یه استوری از یه مزون فالوش کردم دیدم تاپ رو زده بود ۲۹۰ تومن😯 آخه تاپی که پارچش زیر ۱ متر برده چرا باید این قیمت باشه؟؟

شما ازشون خرید میکنید؟؟؟ یا شده بعد خرید پشیمون بشین؟؟

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مادرشوهر و خواهرشوهرم برم خرید دل و جرئت پیدا میکنم گرون خرید میکنم 

ولی تنهایی باشم نه دلم نمیاد 

البته بعضی چیزا رو

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

همیشه نه

مثلا اگر سالی 5 تا مانتو بگیرم یکیش مزونی هست

لباس مجلسی هم به لطف کرونا امسال نخریدم 

قبلا بله سالی دوتا نهایت از مزون می خریدم 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
من یه لباس مجلسی قیمت کردمگفت پنج میلیون وهشتصد کرک وپرم ریخت معمولاازمزون مدل برمیدارم میدم دخترخ ...

بیشتر پولش به خاطر اسم مزون و اجاره جاشون و طراح و این چیزاست. منم بیشترین انگیزم واسه خیاطی یاد گرفتن همین بود😂

قبل کرونا با مامانم میرفتیم قیمتا رو نگاه میکردیم و برمیگشتیم.بعد کرونا همین تفریح هم ازمون گرفته شد ...

من بیشتر ازشون ایده میگیرم تا خرید کنم.واقعا میشه با پولی که به اینا میدن دو دست لباس خوب گرفت

با مادرشوهر و خواهرشوهرم برم خرید دل و جرئت پیدا میکنم گرون خرید میکنم  ولی تنهایی باشم نه دلم ...

من برعکس با مامانو ابجیم برم نمیزارن چیزای گرون بردارم تنها برم ولخرجی میکنم😅

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
من یه لباس مجلسی قیمت کردمگفت پنج میلیون وهشتصد کرک وپرم ریخت معمولاازمزون مدل برمیدارم میدم دخترخ ...

هعییی یه زمانی با پنج میلیون دو تا لباس عروس میخریدیم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن