2777
2789
عنوان

دو ماهه دیگه میخوام ازدواج کنم ولی یه مشکلی وجود داره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 75 پست
طبیعیش نه ولی ژل بهداشتیش رو استفاده کردم تاثی نداشت...طبیعیش سریع عمل میکنه؟؟

عزیزم اولا که عکاس عکستو رتوش میکنه دوما اگه میخای جوش بازوت بره باید کبدتو درمان کنی برو عطاری کاسنی و شلتره اصل تهیه کن. شک نکن خوب میشه

برو پیش متخصص پوست حتما کمکت میکنه واسه درمان برای عروسی هم آرایشگاه بگو خودشون بلدن نگران نباش لباستم آستین دار بگیری درست میشه 

اگه متخصص پوست رفتی جواب نگرفتی طب سنتی برو اگه دیگه هیچ راهی نداشتی با مشورت همسرت یه تتو خوشگل بزن روش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهای دستتو با چی میزنی؟ منم بازو هام حساسه با هررر روشی بزنم موهاشو تمامش جوشای بد میشه ک ردشم نمیر ...

اره منم بخاطر اصلاح موهای دستم جوش میزنم یه ماهه میحوام حل بشه گذاشتم بمونه همینطوری...با وکس و ژیلت و کرم و پود موبر امتحان کردم همش حساسیت داشتم🤦‍♀️🤦‍♀️

بعید میدونم امکانش وجود داشته باشه...همسرم درجریان مشکل هست اما برای پروف مامان و خواهرشم قراره بیان ...

عزیزم اینکه عیبی نیس  اصلا خودت بگو استین دار خوشم میاد قرارنیس مشکلتو بگی

اگ مراسمی ندارین تو هکسا اصلا همچین چیزایی مشخص نمیشخ

ارایشگاهم با کرمو اینا اونارومیپوشونه

تک ستاره قلبمی❤
بعید میدونم امکانش وجود داشته باشه...همسرم درجریان مشکل هست اما برای پروف مامان و خواهرشم قراره بیان ...

عزیزم این عیب نیست. تفاوته و تقصیر شما هم نیست. منم بازوهام کک مک داره در صورتی که صورتم نداره! خودتو همینجوری که هستی بپذیر و دوست داشته باش تا کسی جرات نکنه بهت ایراد بگیره. شما یه نگاه به دخترای خارجی کن! هیچکدوم از چیزایی که از دید ما عیب و ایراد میشه مثل رنگ پوست و کک و مک و جوش و فرم صورت و... اصلا واسشون مهم نیست! چرا؟! چون ارزش خودشونو می دونن و می دونن ارزش آدم به ظاهرش نیست‌.

عزیزم فک کنم مشکل کبدی دارم منم اینجوری بودم خوب شدم عرق کاسنی شاطره باهم مخلوط میکردم میخورد از عطاری بگیر دستورشم میگه تا یکی دوماه بخور بعدشم اگه میتونی برو حجامت پشت کمرت ۴باررفتم 

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
اره منم بخاطر اصلاح موهای دستم جوش میزنم یه ماهه میحوام حل بشه گذاشتم بمونه همینطوری...با وکس و ژیلت ...

حساسیت نیست.. به خاطر نوع پوست اون قسمت موها موقع دراومدن بد درمیان جوشی میشه منم فقط بازوهام....من اصلا نزدم دیگه یکی دوبار فقط تو این دو س سال زندگی زدم چون موهاشم کرکه دیده نمیشه... 

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
برو پیش متخصص پوست حتما کمکت میکنه واسه درمان برای عروسی هم آرایشگاه بگو خودشون بلدن نگران نباش لباس ...

الان دیرنشده؟ممنون عزیزم تتو رو که نمیشه ولی متخصص رو حتما باید برم

حساسیت نیست.. به خاطر نوع پوست اون قسمت موها موقع دراومدن بد درمیان جوشی میشه منم فقط بازوهام....من ...

من برعکس مشخصه موها ولی نمیدونم باید چیکار کنم فک کنم راهکارش لیزره

وقتی گفتی مادرشوهر و خواهرشوهرم واسه پرو میان یادت عقد خودم افتادم که برای پرو لباس مادرشوهرم و جاریم اومده بودن منم ی مشکلی داشتم خیلی خجالت میکشیدم تو عروسی هم دوباره با من اومدن واسه پرو لباس دلم میخواست خودمو خط خطی کنم 😂😂😂

من در مدار جذب عشق و ثروت ام 💫💫💫پس به انچه که میخواهم میرسم💏