2777
2789
عنوان

دو ماهه دیگه میخوام ازدواج کنم ولی یه مشکلی وجود داره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روی بازوهام جوش  و بیشتر جای جوش بود که ارایشگر با کرم پودر اینا پوشوند

محلول کلیندامیسین بزن به بدنت خیلی خوب جوش رو میبره عالیه حداقل اینجوری فقط جاش میمونه که اونم ارایشگر حل میکنه

و میتونی لباس عروستم استین دار برداری

من در مدار جذب عشق و ثروت ام 💫💫💫پس به انچه که میخواهم میرسم💏

خوب الان لباس عروس استین دار مده لباسی انتخاب کن ک استین داشته باشه و روی استینش کار شده باشه  منم دی عروسیمه لباسمو استین دار برداشتم رو آستینشم نگین کاری شده خیلی شیک و پرنسسیه

پودر میزنه ارایشگر اصلا معلوم نمیشه، بعدشم عکاس خودش درست میکنه صاف صاف میشه تو عکس، منم دستم سوخته بود ۲ هفته مونده با کرم پودرم معلوم بود یکم ولی تو عکسام درست کرد انگار نه انگار سوختگی داشته

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤

موهای دستتو با چی میزنی؟ منم بازو هام حساسه با هررر روشی بزنم موهاشو تمامش جوشای بد میشه ک ردشم نمیره... 

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂