2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت

خوش به حالت

خوش به حالت

فقط اینو بدون  جایی که الان هستی  ارزوی یه نفره😔

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
من به نیت حاجت رواییتون صلوات میفرستم.

14صلوات فرستادم ان شاء الله خدا حاجت دلتو بده و سلامت و عاقبت بخیر شی

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

برای من خیییلی دعا کن و از امام رضا بخواه دیگه این ماه حاجت روا شم. منم برات صلوات فرستادم. 

یه سوال حرم بازه؟؟؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

برای شفای خواهرم و ازدواجش و ازدواج برادرم دعا کن بگو کمکشون کنه

و مشکل پدرمادرم حل شه 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

خوش به سعادتت... مامان لاله منم دعا کن لطفا...خیلی ممنونم...مامانم عاشق امام رضاست یعنی حرم که میومد انگار همه دنیا رو  دادی بهش....دعا کن حال مامانم خوب بشه ما هم بیاییم پابوس امام بزرگوارمون

برای من خیییلی دعا کن و از امام رضا بخواه دیگه این ماه حاجت روا شم. منم برات صلوات فرستادم.  ی ...

بله.ولی بارعایت مواردبهداشتی

لطفا برای عاقبت بخیر شدن من یک صلوات بفرستین ممنونم😘

خواهش میکنم برای مامان من حتما دعا کن سکته مغزی کرده تا حالا مشهد نیومده انشالله خوب شه میاریمش پابوس آقا، انشالله حاجت روا بشی اسم مامانم جمیله اس🙏

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

خانما همتون دعا کنید همین الان خدارو به حق امام رضا قسم بدیر این عشقی که تو دل منه رو پاک کنه تا کمتر زجر بکشم

مخصوصا تو استارتر ❤❤❤❤🖤🖤🖤🖤😭

یه چیزایی رو نباید فهمید،ندونستن آرامش داره🖤  🍃🍃🍃🍃همه چی به وقتش قشنگه...💕💕                    هار بودن افتخار نداره .. با احترام جواب بدین...خارهاتونو فرو نکنین ما بازم میفهمیم خار دارین خارپشتای آفریقایی(معذرت از دوستای با فهم و شعور....مخصوص یه عده هاره)🙂💫