بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
متاسفانه به دکتر بابااحمدی اعتماد کردم و بسیار پشیمان شدم. زمان تزریق از کانولای بسته بندی ژل چون عجله داشتند استفاده نکردند و از سوزن بسیار کند و ضخیمی برای تزریق استفاده کردند که باعث شد من شدیدترین دردهای دنیا را تجربه کنم و تا یک هفته جای تزریق بالای لبهای من مانده بود. بسیار ملتهب و کبود شده بود و من، فقط خودم را نفرین میکردم که چرا به یک پزشک عمومی اعتماد کردم. الان هم اصلا از فرم لبهایم راضی نیستم چون علی رغم اینکه میخواستم اردکی نشود و لب پایین بزرگتر از لب بالایی باشد، به همین صورت شده است. لطفا پیش متخصص بروید چون همان هزینه و حتی کمتر را پرداخت میکنید و زیبایی و سلامتتان هم تضمین میشود. هنگام باز کردن بسته بندی ژل، چون شما را شب هنگام بر روی تراس مینشانند! اصلا داخل اتاق را نمیبینید و مطمئن نیستید که واقعا همان ژل انتخابی خودتان را برای شما تزریق میکنند. اینها را ننوشتم که منشیهای دکتر بابااحمدی، پاسخ دهند. صرفا بر حسب وظیفه برای اطلاع رسانی نوشتم.